Zomer Special

Deze zomer een weekend weg in Utrecht!

Wilt u genieten van de vele zonnige terrasjes die Utrecht telt en u daarnaast laten onderdompelen in luxe? Dan bent u bij Grand Hotel Karel V aan het juiste adres. Maak mooie wandeltochten langs de levendige grachten, bezoek de vele interessante boetiekjes en rust daarna heerlijk uit op een comfortabele hotelkamer. En in de ochtend schuift u aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet in de zaal of het terras van Restaurant Karel 5. Een perfect begin van een zonnige citytrip in bruisend Utrecht! Boek onze Zomer Special al vanaf € 120 inclusief:

  • Overnachting in Standaard kamer in de Romeinse Vleugel
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Restaurant Karel 5
  • Vrij gebruik van Wellness & Fitness
  • Gratis parkeren op eigen hotelterrein

Wilt u ook een weekend weg naar Utrecht? Bij Grand Hotel Karel V kom je tot rust, omringt door de groene serene tuinen en toch nabij de gezelligheid van centrum Utrecht. Prijs per kamer per nacht op basis van 1-persoons gebruik. Exclusief 5 % stadsbelasting. Upgrade naar een luxer kamertype? Beschikbaar vanaf € 15 per kamer per nacht.

De Zomer Special is beschikbaar in de periode van 28 juli t/m 27 augustus. Reserveren kan via onze website of afdeling Reserveringen, bel 030-2337461 of mail naar reservations@karelv.nl.

 

Reserveer nu online.

 

 

Wilt u een luxer kamertype? Een kamer upgrade is al beschikbaar vanaf €20 per kamer per nacht. Kijkt u voor de toeslagen van alle kamers bij de uitbreidingsmogelijkheden. Kamerupgrades voor de Empire kamers en Empire suites zijn alleen via de afdeling reserveringen te boeken.

Contactgegevens afdeling reserveringen: bereikbaar via 030 233 7461 of reservations@karelv.nl.