Nieuwjaarsduik

Terug naar overzicht

Nieuwjaarsduik

Zondag 15 januari is de feestelijke start van het culturele kalenderjaar in Utrecht: De Nieuwjaarsduik. Door heel Utrecht, op ruim 70 locaties zijn er optredens, workshops, lezingen en voorstellingen te zien. Zo ook bij Karel V: hier kunt u de optredens van het Studenten Gitaar Ensemble Nederland en Het Utrechts Operakoor bijwonen. U bent deze dag van harte welkom vanaf 13:00u in de Maria van Hongarijezaal.

het Studenten Gitaar Ensemble Nederland
Het Studenten Gitaar Ensemble Nederland o.l.v. Susana Opanski speelt de Sterren van de gitaar. In dit programma komen zowel bekende als minder bekende topstukken van de meesters van de gitaar aan bod. Vurige Spaanse muziek, Cubaanse melodieën, melancholische tango’s en virtuoze solo’s. Dit jonge ensemble, bestaande uit vijftien gitaristen, brengt deze topstukken met veel passie en een vleugje humor.

Het Utrechts Operakoor
Het Utrechts Operakoor o.l.v. Ardjoena Soerjadi is een groot amateurkoor dat zich toelegt op het uitvoeren van operarepertoire. Op 15 januari zingen zij muziek uit de voorstelling Verdi - The Opera, die zij op 5 maart 2017 uitvoeren in TivoliVredenburg.

Programma:
13:00 - 13:30 het Studenten Gitaar Ensemble Nederland
14:00 - 14:30 Het Utrechts Operakoor
15:00 - 15:30 het Studenten Gitaar Ensemble Nederland
16:00 - 16:30 Het Utrechts Operakoor

Ook leuk: vooraf lunchen of achteraf dineren in Bistro Karel 5! Reserveer hier