100 jaar De Stijl arrangement

Terug naar overzicht

100 jaar De Stijl arrangement

Beleef een weekendje Utrecht in Stijl

Dit jaar bestaat de kunststroming De Stijl 100 jaar. Om dat te vieren is 2017 uitgeroepen tot het themajaar 'Van Mondriaan to Dutch Design'. Utrecht mag zich met recht een echte Stijl stad noemen. Naast dat de 4 belangrijkste kunstenaars Mondriaan, Rietveld, van der Leck en Doesberg in deze stad zijn geboren, is er in Utrecht nog veel van de kunstwerken en invloeden van De Stijl te zien. Bezoek bijvoorbeeld het bekende Rietveld Schröderhuis of ga opzoek naar een, twee of alle tijdelijke XL versies van zijn bekende stoel in de stad.

Ter ere van het 100-jarig bestaan bieden wij een speciaal De Stijl arrangement aan. Verken de Stijl in Utrecht op een van onze fietsen met de speciale De Stijl fietsroute, deze route leidt u langs de bekende en onbekende Stijl plekken die Utrecht te bieden heeft.

Vanaf 100 EUR per persoon (op basis van 2-persoonsbezetting) geniet u van een overnachting in een standaardkamer in onze Romeinse Vleugel inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en á la carte keuze. Tevens krijgt u op vertoon van uw entreebewijs van het Rietveld Schröderhuis nog eens 10% korting op uw overnachting.

Prijzen variëren dagelijks. Voor meer informatie, beschikbaarheid of om te reserveren kunt u terecht op de pagina van De Stijl Arrangement.