Karel V Overview Warme kleuren
Ontdek Karel V & Utrecht 1 Grachten
Ontdek Karel V & Utrecht 2 Utrecht overview
Ontdek Karel V & Utrecht 3 Historie hotel

Reserveren

Mijn reserveringen

‘Utrecht - het kloppende hart van Nederland’

Grand Hotel Karel V is een uniek 5-sterrenhotel in het historische centrum van Utrecht. Hier ontmoeten middeleeuwse charme en moderne luxe elkaar. Het fraaie gebouwencomplex met schitterende binnentuinen stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie.

ontdek meer over Karel V

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over Grand Hotel Karel V? Vul uw gegevens in om u aan te melden. Onze nieuwsbrief staat boordevol vrijetijdsarrangementen, ideeën om een onvergetelijk diner te organiseren en mogelijkheden om een geslaagde conferentie of receptie te plannen.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen en op nog geen 20 minuten van Amsterdam, biedt Utrecht zowel de toerist als de zakelijke bezoeker alle mogelijkheden voor een aangenaam verblijf. De stad is rijk aan historie en cultuur. Een aanrader om eens een dag of weekend te verkennen.

lees meer over Utrecht

Karel V & Duurzaamheid

Grand Hotel Karel V hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen ten aanzien van onze producten, onze leveranciers en onze medewerkers. Duurzaamheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en oog voor mens en onze omgeving staan daarbij centraal.

lees meer over MVO

Pers & Media

Benieuwd naar Karel V in de media? Lees hier de aanbevelingen over het hotel, Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5 geschreven door bloggers, toerisme bureaus en in magazines.

ga naar Pers & Media