Stagiair Conference en Events

Stage fulltime

Je bent werkzaam binnen de afdeling Conference  en wordt aangestuurd door de  (assistent) Conferencemanager of één van de supervisors.

Profiel:
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt aan stagiaires de mogelijkheid geboden om bijeenkomsten/partijen op meer of minder zelfstandige manier uit te voeren.

Taken:
1. Coördineren/regelen en mede zelf uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het gereed maken van zalen, het gereed zetten van zalenmeubilair, audiovisuele apparatuur en serviesgoed, het gereed maken en serveren van dranken, het ontruimen/afbouwen van zalen na afloop volgens vastgelegde afspraken. Daartoe o.m.:
• Voorbereiden van het gereed maken/gereed zetten van de zalen aan de hand van de reserveringen; plannen van de werkvolgorde;
• Verdelen/toewijzen van taken aan de toegewezen medewerkers en zelf mede uitvoeren ervan (gereed zetten van meubilair, apparatuur en serviesgoed; gereed maken van bestellingen van dranken, serveren in de zalen; in orde brengen van zalen tijdens pauze, ontruimen van zalen na gebruik);
• Controleren van gerede zalen, controleren van de goede werking van audiovisuele apparatuur.
2. Ontvangen van inleiders of opdrachtgevers, verwijzen naar de te gebruiken zaal. Toelichten/demonstreren van de werking van de audiovisuele apparatuur. Onderzoeken en verhelpen van gemelde storingen tijdens zalengebruik. Afstemmen van zalengebruikers over programma (serveertijdstippen, lunchpauzes, bijzonder menuwensen, tafelschikking, bargebruik). Doorgeven van bijzonderheden aan restaurant, bar of keuken.
3. Beheren van de audiovisuele apparatuur (opname- en weergave-apparatuur van geluid en beeld), presentatiehulpmiddelen als overhead projektor, flip over e.d., en voorzieningen (snoeren, stiften). Opheffen van elementaire storingen aan de apparatuur. Beheren van de vaste voorraad verbruiksartikelen, dranken etc. voor de zalen; verantwoorden van voorraden en verbruiken. Vastleggen van diverse gegevens ten behoeve van de administratie en facturering.
4. Verrichten van overigen, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende.
5. Voorbereiden van zalen ten behoeve van partijen etc. in het bedrijf
6. Goed uitvoeren en organiseren van alle werkzaamheden binnen de afdeling
7. Tijdens zijn/haar werkzaamheden al zoveel mogelijk taken van school vervullen
8. Dagelijkse werkzaamheden combineren met specifieke opdrachten van school.

Werklocatie:
Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 trein minuten van Amsterdam Centrum.

Solliciteren?
Stuur dan snel je CV, motivatie en een aantal voorbeelden van je werk naar personeelszaken@karelv.nl

Bedrijfscontact gegevens:
Bedrijf: Grand Hotel Karel V Utrecht
Adres: Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht, Utrecht
Telefoon: 030-233 75 11
Website: www.karelv.nl  / www.karel5.nl

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart!

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!