Stagiair Restaurant Karel 5

Stage fulltime

Je bent werkzaam binnen het Grand Restaurant en wordt aangestuurd door de  Maître of één van de assistenten.

Profiel
• Afhankelijk van de prestatie/inzet en het enthousiasme van de stagiair wordt de stagiair  in het restaurant vrij gelaten initiatief te nemen en alle voorkomende taken uit te voeren. Altijd onder supervisie van en in overleg met de leidinggevende. In geval van klachten/ opmerkingen van gasten of het geven van advies met betrekking tot samenstelling van menu of wijnkeuze dient de stagiair altijd te overleggen met de leidinggevende.

Taken:
1. Uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot het gereed maken van het restaurant en het gereed maken van het office. Daartoe o.m.:
• Mep maken ( randen van borden, poleren van servies, vouwen van diendoeken, jus d’orange persen enz.)
• Tafels opdekken/ aanpassen aan de hand van de reserveringslijsten/ indekken van vooraf bestelde menu’s.
• Serviestafels gereed maken.
2. Ontvangen en placeren van gasten tijdens diner. Eventuele bijzonderheden doorgeven aan Maître en keuken. Onder supervisie bedienen van gasten in het restaurant.
3. Opnemen en serveren van bestellingen, aan tafel ( afhankelijk van voortgang van stagiair eerder of verder in de periode)
4. Geven van toelichtingen op de kaart, bereidingswijze, menu’s en/of gerechten.
5. Verrichten van overige, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende.
6. Voorbereiden van het restaurant ten behoeve van diner. in het bedrijf en bedienen van gasten.
7. Zoveel mogelijk als volwaardig medewerker taken en verantwoordelijkheden uitvoeren onder professionele en continue begeleiding waardoor theorie en praktijk op elkaar aansluiten.
8. Tijdens zijn/haar werkzaamheden zoveel mogelijk taken van school vervullen.
9. Dagelijkse werkzaamheden combineren met specifieke opdrachten van school.

Werklocatie:
Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 trein minuten van Amsterdam Centrum.

Solliciteren?
Stuur dan snel je CV, motivatie en een aantal voorbeelden van je werk naar personeelszaken@karelv.nl

Bedrijfscontact gegevens:
Bedrijf: Grand Hotel Karel V Utrecht
Adres: Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht, Utrecht
Telefoon: 030-233 75 11
Website: www.karelv.nl  / www.karel5.nl

 

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart!

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!