Stagiair Marketing & Communicatie

Stage fulltime | HBO of MBO niveau 4 | vanaf eind januari 2018

Voortaan kan jij op verjaardagen trots vertellen over jouw stagebedrijf Karel V. Over de 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5, 10.000m2 tuinen & terrassen en de wellness– en fitness centre. Of vertel je over de rijke historie van het monumentale pand, de culinaire meesterwerken en de prachtige hotelkamers beloond met 5 sterren. Lijkt het jou gaaf om hiervoor de communicatie uitingen te mogen verzorgen? Lees dan snel verder.

Door de restyling van het hotel en lancering van het nieuwe label Karel 5 Gastro Bistro Events is een periode aangebroken met volop interessante ontwikkelingen op marketing gebied. Zo zijn we bezig met een compleet nieuwe website en een nieuw social media plan. Daarnaast willen we meer aan de slag met nieuwsbrieven en online publicity.

Je maakt deel uit van het Sales & Marketing team: met jouw leidinggevende de marketing manager, twee sales managers, een stagiaire marketing en een stagiaire sales. Allen rapporterend aan de director of sales & marketing.

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair die goed overweg kan met social media, accuraat is, kennis heeft van Windows-programma’s, goed is met Nederlands en Engels, behulpzaam is naar gasten en collega’s, zelfstandig kan werken en beschikt over verantwoordelijkheidsge-voel. HBO niveau of MBO niveau 4.

Taken:
• Website Content Management: assistentie bij beheer van de website met nieuwe informatie en beeldmateriaal;
• Social Media; content creëren voor en beheer van alle Social Media kanalen (voornamelijk Facebook en Instagram);
• E-commerce: Coördineren van externe online vermeldingen en abonnementen, zoals online booking websites, SEO;
• Verzorgen van de menukaarten Gastro en Bistro; vertalen, redigeren, printen, communicatie;
• Office management taken; coördineren algemene e-mail box, voorraadbeheer, samenstellen informatiepakketten en perskits,
• arrangementenbrochures, verzorgen van cadeauvouchers;
• Aandragen van nieuwe ideeën voor verbetering/verandering van huidige werkzaamheden.

Werklocatie:
Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Wij bieden:
Een interessante veelzijdige stage met stagevergoeding en vele extra’s zoals het ‘weet waar je werkt programma’ waarbij je o.a. als gast in het hotel overnacht.

Solliciteren?
Stuur dan snel je CV, motivatie en een aantal voorbeelden van je werk naar marketing@karelv.nl

Bedrijfscontact gegevens:
Bedrijf: Grand Hotel Karel V Utrecht

Contact persoon: Manon Pierens
Adres: Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht, Utrecht
Telefoon: 030-2337524
Website: www.karelv.nl  / www.karel5.nl

 

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart!

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!