Medewerker bediening Events (Oproepbasis)

  • Je voelt je op je gemak bij zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten
  • Je hebt ervaring bij soortgelijke bedrijven
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van onze gasten in de 12 monumentale zalen
  • Je bent flexibel inzetbaar, vooral in de avonduren van doordeweekse dagen

Interesse?

Heb jij ook een passie voor gastvrijheid en een talent voor flexibiliteit? Aarzel dan niet om Personeelszaken te bellen op Tel: 030 233 75 55. Je kunt ook e-mailen.

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart!

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement met interessante extra’s zoals het ‘weet waar je werkt programma’ en personeelstarieven voor de tevens bij Worldhotels aangesloten locaties.

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 treinminuten van Amsterdam Centrum.