Medewerker kameronderhoud

Voor onze Housekeeping zijn we op zoek naar een

Medewerker Kameronderhoud:

  • je vindt het leuk om mede verantwoordelijk te zijn voor de schoonmaak van de 5* kamers
  • je vindt het prettig mee te werken aan een aangenaam verblijf voor onze gasten.
  • Je bent vooral in de ochtenduren beschikbaar vanaf 9 uur.
  • Je bent met name bereid om op vrijdag, zaterdag en/of zondag te werken
  • je leeftijd is niet van belang
  • ervaring trouwens ook niet
  • je wilt leuke collega's en een mooi en fijn bedrijf om voor te werken

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Interesse?

Stuur je sollicitatie aan: i.thart@karelv.nl.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ineke 't Hart. Te bereiken op telefoonnummer 030-2337555.

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart!

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 treinminuten van Amsterdam Centrum.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform KHN-model Arbeidsvoorwaardenreglement met interessante extra’s zoals het ‘weet waar je werkt programma’ en personeelstarieven voor de tevens bij Worldhotels aangesloten locaties.