Ontbijtmedewerker bediening

  • Je vindt het niet erg om vroeg op te staan
  • Daarentegen vind je het lekker om 's middags vrij te hebben
  • Je bent flexibel beschikbaar

Ben jij per direct beschikbaar?

Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@karelv.nl

Heb je vragen over deze vacature of over het werken bij Grand Hotel Karel V in het algemeen, neem dan contact op met Betty Piepot. Te bereiken op telefoonnummer 030-2337555.

Werken bij Grand Hotel Karel V

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! In de bistro keuken werken we met een 4 daagse werkweek. Je werkt dus 38 uur in 4 dagen.

Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om in te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken we zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 treinminuten van Amsterdam Centrum.