Brasserie 1 Keuken en Tafels
Brasserie 3 Mirck en Rutger

‘Ambachtelijke Keuken & Ongedwongen Genieten’

''De keuken is onmiskenbaar klassiek, maar gelukkig niet te. Het voorgerecht en hoofdgerecht smaakten uitstekend. Absolute hoogtepunten waren echter het tussengerecht en het dessert.'' 01/2016

Iens.nl

''Zeer gezellige avond gehad in de brasserie Goede Louisa. Uitstekend 4-gangen diner. Raviola met ei was heerlijk en de Iberico Procureur was helemaal top. Bediening was correct en niet flauw met de wijn. Dat waarderen wij zeer.'' 02/2016

Couverts.nl

"Goeie Louisa is gehuisvest in een voormalig klooster. Gelukkig merkt u niets meer van die soberheid uit het verleden, behalve dan in het prettige vleugje geschiedenis dat het pand karakter geeft. Hedendaagse keuken op een klassieke basis."

De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Nieuwe kaart Goeie Louisa

Laatste nieuws

Nieuwe kaart Goeie Louisa

Brasserie Goeie Louisa heeft een nieuwe menukaart! De lente heeft Chef-kok Rutger van de Pol geïnspireerd, waarbij de heerlijkste gerechten in onze traditionele keuken worden bereidt met ingrediënten als lam, asperges en ...

lees meer

(H)eerlijke streekproducten

Onze gerechten worden bereid met 100% eerlijke streekproducten uit de Moestuin. Ambachtelijk bereid en op smaak gebracht met kruiden en specerijen uit onze eigen kruidentuin.

 

naar Moestuin Maarschalkerweerd