Bereikbaarheid trein en taxi

Treinvervoer

Vanaf Schiphol is er een directe treinverbinding naar Utrecht Centraal, een treinreis van nog geen 30 minuten. Het Centraal Station is op 10 minuten loopafstand van Grand Hotel Karel V.

Looproute vanaf Utrecht Centraal Station

  • Loop de stationshal uit richting winkelcentrum Hoog Catharijne, volg de borden naar de ANWB
  • Bij de ANWB verlaat u Hoog Catharijne, uitgang Moreelse park
  • Sla linksaf en steek de weg over, na de verkeerslichten vervolgens direct rechtsaf
  • Loop rechtdoor tot u, na ± 150 meter, Grand Hotel Karel V aan uw linkerhand treft

Busvervoer

Vanaf 2 juli 2016 vindt u alle bussen aan de Jaarbeurskant van het Centraal Station. De buslijnen van Centrumzijde verhuizen naar de busstations aan de andere kant van het treinstation: haltes C en D (busstation Jaarbeurszijde) en haltes G en H (busstation Jaarbeursplein). De verhuizing en de nieuwe dienstregeling kunnen gevolgen hebben voor uw busreis. Loop naar de stationshal en vervolg de looproute vanaf Utrecht Centraal.

Taxivervoer

Onze medewerkers van de receptie kunnen voor u een taxi reserveren bij de UTC (Utrechtse Taxi Centrale). Graag ontvangen we de vluchtgegevens en het mobiele telefoonnummer van de op te halen gast(en) zodat UTC kan zorgen voor een vlekkeloos verloop. De kosten kunnen desgewenst op rekening van uw bedrijf worden geplaatst indien u hiervoor vooraf toestemming geeft en garant staat voor betaling.

Transportkosten Karel V - Schiphol

Wanneer u via Grand Hotel Karel V reserveert bedraagt een enkele reis van het hotel naar Schiphol € 59. Deze taxi is geschikt voor maximaal vier personen of reserveer een busje, afhankelijk van de hoeveelheid bagage. Bij aankomst op Schiphol kunt u zich melden bij de STA-balie (Schiphol Transfer Assistance). De medewerker van de STA-balie zal de taxichauffeur bellen zodra u bent gearriveerd. Wanneer u met credit card betaalt, vraagt de taxichauffeur € 5 administratiekosten.

Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden kunt u terecht bij de receptie.