AGENDA KAREL V

Grand Hotel Karel V is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Dus loop even binnen, geniet van de tuinen, drink een kopje koffie op het terras of bekijk de unieke historische vondsten, foto’s en tekeningen in de gangen. Om het extra leuk te maken, organiseren we activiteiten en evenementen, waarbij een bezoek aan Karel V nog leuker wordt. Wanneer komt u langs?

april, 2019

21aprallday22Pasen

26apralldayKoningsnacht

27apralldayKoningsdag

Nationale Horecadag – 21 mei 2019

Kom een kijkje nemen achter de schermen bij Grand Hotel Karel V!

Ontdek een eeuwenoud klooster met 670 jaar aan geschiedenis, verscholen op een groen landgoed in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V is een vijfsterrenhotel met twee restaurants en nodigt je uit voor een uniek kijkje achter de schermen. Deze dag heeft Grand Hotel Karel V het belevings-menu. Als voorgerecht krijg je een rondleiding door het hotel, als hoofdgerecht kan je kiezen uit verschillende mini-cursussen en als nagerecht is er een moment om na te praten.

Meer informatie of wil je je aanmelden, ga dan naar Nationale Horecadag.

Rally de Grande Dame – 26 mei 2019

 

Op zondag 26 mei 2019 is Grand Hotel Karel V een van de tussenstop locaties van Rally de Grande Dame! Een stijlvolle dames rally in Grace Kelly style, waarbij het naast om de auto’s ook draait om entertainment, culinair genieten en netwerken.

Mee doen of meer informatie, ga naar www.degrandedame.nl

Maak er een onvergetelijk Grande Dame weekend van en verblijf op 25 of 26 mei 2019 bij Grand Hotel Karel V. Reserveren kan via a.vanthoog@karelv.nl of 030- 2337597.

PROEF HET KAREL 5 IJZERHARD BIER

 

Uit de smaakvolle samenwerking tussen de ‘crazy chef’ van Karel 5 en de brouwers van Oproer, is een fris IPA bier ontstaan.  Het nieuwe IPA bier genaamd ‘IJzerhard’ is weer verkrijgbaar bij ons in de Bar&Lounge, bij Oproer, andere kroegen en slijterijen. Gemaakt met het unieke ingrediënt verveine, geplukt uit eigen kruidentuin. Een bier met een verhaal.

Big moment: Karel V

 

Meer informatie volgt, houdt de website in de gaten.

Secret Deal 5% Korting & Gratis Upgrade

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting & Gratis Kamerupgrade te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X