LENTE SPECIAL KAREL V

Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving.

Boekt u de Lente Special, dan verblijft u in één van onze luxe kamers inclusief ontbijt en gratis parking op ons eigen terrein.

Vragen? Stuur dan gerust een mail naar reservations@karelv.nl voor meer informatie.

TUINEN & TERRASSEN

We nodigen u uit op het zonovergoten restaurant terras met uitzicht op de fontein. Of strijk neer op het Bistro terras voor een espresso, lichte lunch of gewoon een goed gesprek. De tuinen van Grand Hotel Karel V zijn misschien wel Utrechts best bewaarde geheim.

Grand Hotel Karel V

Het verhaal.

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie.

Karel V

Ontdek het hotel.

LEES MEER

Karel 5

Ontdek het restaurant, de bistro en events.

LEES MEER

Kamers

Droom weg in een van de 121 kamers.

LEES MEER

Specials

Ga voor de complete ervaring.

LEES MEER

Lente Special

Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

– Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
– Ontbijt in de hotelkamer
– Gratis parking op ons eigen terrein

Vanaf €168,- per nacht

X