Medewerker Afwas

Medewerker Afwas (Oproepkracht)

Grand Hotel Karel V is per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve nieuwe medewerker voor in de afwaskeuken! Zie jij jezelf werken in een monumentaal, vijfsterren hotel in het historisch centrum van Utrecht? Lees dan snel verder!

GRAND HOTEL KAREL V- UTRECHT

Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterren hotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 12 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre.

FUNCTIE

  • Je sorteert serviesgoed en bestek
  • Je plaatst gesorteerd serviesgoed in de was/spoelmachine
  • Je droogt serviesgoed af
  • Je verricht overige werkzaamheden in opdracht van je leidinggevende
  • Het is een functie op oproepbasis

PROFIEL

  • Je bent flexibel inzetbaar, uren kunnen wekelijks variëren
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de weekenden en op feestdagen te werken

WIJ BIEDEN

Werken bij Grand Hotel Karel V.

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’.

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

REAGEREN

Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken (personeelszaken@karelv.nl). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen.

Sollicitatie formulier

 


SECRET DEAL

Secret Deal 5% Korting & Gratis Upgrade

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting & Gratis Kamerupgrade te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X