Stagiair DTP’er/vormgeving

Stage fulltime

Voor komende periode vervuld. Vanaf september 2018 weer plek!

Ben je graag bezig met Adobe programma’s? Dan hebben wij een erg leuke stage of bijbaan voor jou! Voortaan kan jij op verjaardagen trots vertellen over jouw bedrijf Karel V. Over de 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5, 10.000m2 tuinen & terrassen en de wellness– en fitness centre. Of vertel je over de rijke historie van het monumentale pand, de culinaire meesterwerken en de prachtige hotelkamers beloond met 5 sterren. Lijkt het jou gaaf om hiervoor de communicatie uitingen te mogen verzorgen? Lees dan snel verder.

Door de restyling van het hotel en lancering van het nieuwe label Karel 5 Gastro Bistro Events is een periode aangebroken met volop interessante ontwikkelingen op marketing gebied. Dit betekent ook veranderingen qua vormgeving, van een oude- naar een nieuwe stijl. Je werkt met de huisstijl van het bedrijf.

Je maakt deel uit van het Sales & Marketing team: met jouw leidinggevende de marketing manager, twee sales managers, een stagiaire marketing en een stagiaire sales. Allen rapporterend aan de director of sales & marketing.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair of student die behendig is met Adobe programma’s (Indesign en Photoshop zijn een must). Verder zoeken we iemand die accuraat is, kennis heeft van Windows-programma’s, goed is met Nederlands en Engels, behulpzaam is naar gasten en collega’s, zelfstandig kan werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een MBO of HBO niveau, beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Taken

•Ontwerpen communicatie uitingen, zowel online als offline, zoals brochures, kaartjes en posters.
•Bewaken van de huisstijl.
•Updaten van de website met nieuwe informatie en beeldmateriaal.
•Opmaak, redigeren en printen van de menukaarten Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5, plaatsing op diverse sites en publicaties.
•Plaatsen acties en evenementen op diverse sites & social media.
•Assisteren bij verzending van commerciële correspondentie.
•Verzorgen van cadeauvouchers.
•Samenstellen van informatiepakketten, arrangementenbrochures etc.
•Mede vervullen van office functie zoals bestellingen plaatsen en printen.
•Gasten en collega’s assisteren.
•Het bieden van creatieve oplossingen.

Overige informatie

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en op slechts 30 trein minuten van Amsterdam Centraal.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken (personeelszaken@karelv.nl). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen.

Contact gegevens
Bedrijf: Grand Hotel Karel V Utrecht
Adres: Geertebolwerk 1
3511 XA, Utrecht
Telefoon: 030-2337524
Website: www.karelv.nl / www.karel5.nl