Chef de Partie Bistro Karel 5 (fulltime)

Voor onze afdeling Bistro Karel 5 zoeken we een Chef de Partie

Grand Hotel Karel V is per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve nieuwe Chef de Partie bij Bistro Karel 5! Zie jij jezelf werken in een monumentaal, vijfsterren hotel in het historisch centrum van Utrecht? Lees dan snel verder!

GRAND HOTEL KAREL V- UTRECHT

Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterren hotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre.

PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een Chef de Partie op basis van 40 uur in de week.

  • Je bent toe aan een uitdaging op culinair top niveau
  • Je hebt culinaire ambities, affiniteit en ervaring met een grote brigade
  • In de bistro keuken werken we met een 4 daagse werkweek, je werkt dus 40 uur in 4 dagen
  • Je vind het leuk om actief mee te denken over het verbeteren van het product
  • Er kan rekening gehouden met een persoonlijk rooster en er is een mogelijkheid voor vaste vrije dagen
  • Je komt terecht in een gezellig team met collega’s die vol ervaring en enthousiasme werken en het leuk vinden om hun kennis over te dragen op een ander
  • Er is mogelijkheid om te groeien; er zijn doorstroommogelijkheden binnen het bedrijf
  • Je wilt je als kok blijven ontwikkelen; denk hierbij aan kaartontwikkeling, samen gerechten bedenken, leermeestercursus volgen, etc.

WIJ BIEDEN

Werken bij Grand Hotel Karel V

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’ en opleidingsmogelijkheden.

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

REAGEREN

Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken (personeelszaken@karelv.nl). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen.

Sollicitatie formulier

 


Secret Deal 5% Korting

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X