Keukenhulp

Bistro Karel 5, onderdeel van “Grand hotel Karel V”, is per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve nieuwe medewerker voor in de keuken! Ben jij op zoek naar een baan welke goed aansluit op jouw school en hobby’s? Zie jij jezelf werken in een monumentaal, vijfsterren hotel in het historisch centrum van Utrecht? Misschien is werken bij Bistro Karel 5 het dan voor jou!

GRAND HOTEL KAREL V- UTRECHT

Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterren hotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre.

FUNCTIE

  • Je zorgt ervoor dat alle afwas uit bistro-keuken en van bistro-bediening wordt weggewerkt en dat zij voorzien zijn van schoon serviesgoed
  • Je assisteert de keuken waar nodig, dit varieert van snijwerkzaamheden tot aan het opmaken van de borden
  • Je assisteert de bediening tijdens het drukke servies dat zij draaien en verlicht hen in hun dagelijkse taken
  • Het is een functie op oproepbasis

PROFIEL

  • Je bent flexibel inzetbaar, uren kunnen wekelijks variëren
  • Er wordt rekening gehouden met jouw schoolrooster
  • De vacature staat nu open, je kunt per direct beginnen
  • Het gaat om 1 a 2 diensten per week
  • Jij bent een onmisbare kracht binnen ons team en vult aan waar wij jou het hardst nodig hebben
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om in de weekenden en/of op feestdagen te werken

WERKEN BIJ BISTRO KAREL 5

Bistro Karel 5 staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao. Bij Bistro Karel 5 vormen de medewerkers de basis van ons succes. Binnen ons team heerst een positieve sfeer wat het zo prettig maakt om in te werken. Er moet altijd plek zijn voor plezier, dat drijft ons juist tot het behalen van een zo goed mogelijk product. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen.

REAGEREN

Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken (personeelszaken@karelv.nl). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen.

Sollicitatie formulier


€ 10 Voucher Bar&Lounge

Reserveer nu via deze link en ontvang uw exclusieve € 10 voucher voor een drankje in onze Bar&Lounge

X