Wellness en Fitness 1 Stoelen
Wellness en Fitness 2 Zwembad
fitness1

Reserveren

Mijn reserveringen

‘Puur Genieten & Ontspannen’

Wellness & Fitness

Kom even helemaal tot uzelf in het wellness centre van Grand Hotel Karel V. Ontspannen in het centrum van Utrecht met jet stream bad, fitness, solarium, sauna en stoombad. Of laat u verwennen in ons schoonheidssalon PUUR by Kristel. Heerlijk na een dag vergaderen, winkelen, werken, feesten, gezelligheid. En u weer helemaal op te laden voor het volgende moment.

PUUR by Kristel

Openingstijden

De fitnessruimte en het wellness centre zijn dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur. In het wellness centre is badkleding verplicht. 

Al eeuwen bezoeken allerlei culturen badhuizen, die hun oorsprong vinden in de Romeinse Thermae. Zij boden de bezoekers een ontspannend ritueel om het lichaam te reinigen, de geest te zuiveren en tot innerlijke rust te komen. Combineer uw verblijf met een ontspannende massage, verzorgende gezichtsbehandeling of een totale relax behandeling.

wellness arrangementen

Maria Galland

Cadeau idee

Bent u op zoek naar een mooi wellness cadeau? Wilt u iemand verrassen met iets origineels? Graag stellen wij een vorstelijke en mooi verpakte cadeauvoucher voor u samen, geheel volgens uw wensen.

geef een wellness arrangement cadeau!