BAR & LOUNGE

Neem plaats in onze historische, sfeervolle bar

Aan de springwegzijde van Grand Hotel Karel V bevindt zich de Bar & Lounge, te midden van Brasserie Goeie Louisa. Onze Bar & Lounge is doordrenkt met historische charme en biedt een uitgebreide selectie van premium dranken, creatieve cocktails, lokale favorieten en smaakvolle hapjes. Of U nu een rustige middag of een gezellige avond zoekt, onze Bar & Lounge biedt een comfortabele omgeving voor ontspanning en goed gezelschap.

Een fijne plek voor hotelgasten, maar ook voor gasten van buitenaf, om neer te strijken aan de bar of bij het haardvuur. Loop gerust na afloop van uw diner bij Restaurant Karel 5 of Brasserie Goeie Louisa nog even terug naar de bar om te genieten van de gezellige sfeer.

COCKTAILS

We serveren een uitstekende selectie dranken. Van een sterke espresso tot een glas champagne en smakelijke cocktails. We stellen u graag een drankje voor dat perfect past bij de gelegenheid en net zo bijzonder is als de omgeving.

Bekijk ons huidige drankenaanbod en blader door ons beknopte menu op deze pagina. Heeft u een specifieke voorkeur in gedachten? Deel het met ons, en we helpen u graag!

DE SFEER

U bent welkom in onze Bar & Lounge vanaf 10:00 uur. Aan het begin van de dag kunt u genieten van een kopje koffie of thee met gebak of een lichte lunch bestellen. Voor gasten die later op de dag arriveren serveren we een verfrissend drankje naar keuze en kun je kiezen uit onze selectie hapjes.

De Bar & Lounge dient als een ontmoetingsplaats voor individuen en biedt een heerlijke mix van diverse gasten die Grand Hotel Karel V bezoeken. Gelegen in het hart van het bruisende complex, biedt onze Bar & Lounge een aangename oase te midden van alle bedrijvigheid.

HISTORIE

En dan te bedenken dat in de Bar & Lounge zich vroeger de beerput bevond waar ook Karel V zijn hoop nog heeft laten varen. De trap onder de glasplaat in de kloosterkeuken leidt naar de kelder, die diende onder meer voor het wassen van kleding en het verzorgen van gewonden.

menu

U vindt hier het actuele aanbod in de Bar & Lounge. Buiten deze kaart om kunt u ook vragen naar de uitgebreide wijnkaart. Heeft u vragen of opmerkingen?

Mail dan naar brasserie@karelv.nl of bel naar +31 (0)30 233 75 95.

ALLES IS MOGELIJK

We bieden verschillende mogelijkheden voor private dining of zakelijke bijeenkomsten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u meer vragen? Neem dan contact met ons op via 030 233 7555.

Binnen de culinaire labels van Grand Hotel Karel V bieden wij op diverse manieren mogelijkheid tot private dining aan. Neem samen met uw gezelschap plaats in een exclusieve zaal en geniet samen van een culinaire ervaring.

Binnen het Events label van Grand Hotel Karel V bieden we veel mogelijkheden op culinair gebied voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze mogelijkheden variëren van uitgebreide koffies tot drankjes met hapjes, appetizers en fingerfood.

DE OPENINGSTIJDEN VAN ONZE BAR & lOUNGE:

Maandag t/m donderdag 08.30 - 00.00
Vrijdag t/m zondag 09.30 - 00.00