• RESTAURANT KAREL 5

    Strijk neer in de weelderige middeleeuwse eetzaal of op het terras met uitzicht op de fontein en beleef moderne smaakcombinaties. Geschikt voor een stijlvol zakendiner, een bijzonder familiediner of een romantische diner voor twee.

  • HET TEAM

    Bij Restaurant Karel 5 staan Chef de Cuisine Leon Mazairac en souschef Jent van Cappelle aan het roer. Samen met Maître d’Hôtel Bertil Daniels en sommelier Erik Havenga zorgen zij voor een spannende culinaire avond in Utrecht-centrum. Van inspirerende (vegetarische) menu’s tot verleidelijke signature dishes, het team begeleidt u op professionele, maar persoonlijke wijze bij het maken van uw culinaire keuzes.

  • DE AMBIANCE

    Ontdek hoe dineren op niveau kan zijn en zou moeten zijn. Want chique, stijlvol en relaxed gaan bij ons goed samen. Geniet van de persoonlijke benadering, het vakmanschap en de ruime tafelsetting op een iconische locatie. Wij hebben ook een heerlijk terras! Kortom, elegant dineren in het historische hart van Utrecht doe je bij Restaurant Karel 5.

  • OPENINGSTIJDEN

    De openingstijden van Restaurant Karel 5 zijn:

    Woensdag t/m zaterdag 18.00 - 21:00
    Zondag, maandag en dinsdag gesloten

  • MENU

    Moderne smaakcombinaties met passende wijnen

    We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten; dieetwensen zijn in overleg mogelijk en vernemen wij graag van tevoren. Een vegan menu is helaas niet beschikbaar.

    4-gangen collectie 110 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 55
    5-gangen collectie 125 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 65

    6-gangen collectie 140 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 75 

IMPRESSIE

MEER OM VAN

TE GENIETEN