BRASSERIE UTRECHT

Brasserie Goeie Louisa

Op zoek naar een gezellige brasserie in het centrum van Utrecht? Bij Brasserie Goeie Louisa geniet u van klassieke basisrecepten met een moderne twist in een unieke open kloosterkeuken. Hier voelt iedereen zich thuis door de informele ‘casual classic’ sfeer. Bovendien heeft onze keuken een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Brasserie

Brasserie Goeie Louisa  in Utrecht is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel locals, toeristen als zakenmensen. Niet voor niets voelt iedereen zich er thuis door de informele ‘casual classic’ sfeer. In onze bistro bieden we een internationale wijnkaart. Die stemmen wij uiteraard zorgvuldig af op onze dagmenu’s en à la carte-gerechten. Die lekkere wijnen kunt u bij ons trouwens gewoon per glas bestellen.

Menu

Brasserie Goeie Louisa is dé plek om elk moment van de dag te genieten. Ons menu bestaat uit verschillende gerechten en échte klassiekers. Het diner goed afsluiten? We bieden ook heerlijke desserts op onze kaart.

AFTERNOON TEA

In de negentiende eeuw werd de afternoon tea populair om de kloof tussen lunch en diner te dichten, bij Brasserie Goeie Louisa maken we hier graag nog steeds een mooi moment van. De afternoon tea wordt rond twee uur ‘s middags geserveerd.

ALLES IS MOGELIJK

Binnen de culinaire afdelingen van Grand Hotel Karel V leggen wij de focus op de zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden. Van lokaal tot internationaal.

Bar

Neem plaats en bestel een cocktail in een bar die toegankelijk is voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.

restaurant

Een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.