karel 5

RESTAURANT EN BISTRO

Eten, drinken en het leven vieren. Dat is waar de “V” de “5” ontmoet. Karel 5 is het culinaire label van Grand Hotel Karel V. Hieronder vallen Restaurant Karel 5, Bistro Karel 5 en de Bar & Lounge.

Geniet van hemelse klassiekers in de bistro of van subtiel raffinement in het restaurant. De magie van het klooster heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe manier van gastronomie.

RESTAURANT KAREL 5

De klassieke middeleeuwse eetzaal zegt genoeg. Ervaar de creativiteit en ongeëvenaarde smaakcombinaties van onze Chef de cuisine Leon Mazairac.

Het Restaurant Karel 5 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 18:00 tot 22:00 uur. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

BISTRO KAREL 5

Als u wilt, kunt u de hele dag rond de open kloosterkeuken genieten van iconische gerechten. Daarna kunt u ontspannen plaatsnemen in de bar & lounge.

De Karel 5 Bistro is geopend van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 22:00 uur.

Tuinen en terrassen

Voel je uitgenodigd op het terras van het restaurant onder grote parasols met uitzicht op de fontein. U kunt ook plaatsnemen op het terras van de bistro voor een espresso, een lichte lunch of gewoon een goed gesprek.

ontdek meer

Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het misschien wel een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad. Stap binnen in een monument dat is omgeven door een opvallende binnentuin. Dwaal door het erfgoed, kom tot rust in de spa en verwen uzelf met sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontdek de verhalen van een iconische retraite, allemaal weggestopt op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar geschiedenis.

Verken de mogelijkheden voor private dining op onze website voor Karel 5 Gastro en Bistro.

Creëer je eigen geschenk.

FAQ

Hoe kan ik een reservering maken?

Om te reserveren kunt u bellen met + 31 30 233 75 55 of restaurant@karel5.nl e-mailen voor Restaurant Karel 5 of bistro@karel5.nl voor Bistro Karel 5.

Waar kan ik de menu's vinden?

Het menu voor Restaurant Karel 5 hier.

Het menu voor Bistro Karel 5 hier