gastronomisch en bistronomisch genieten

RESTAURANT EN BRASSERIE

Eten, drinken en het leven vieren. Dat is waar ons restaurant, brasserie en de bar & lounge voor staan.

Geniet van hemelse klassiekers in de brasserie of van subtiel raffinement in het restaurant. De magie van het klooster heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe manier van gastronomie.

RESTAURANT KAREL 5

De klassieke middeleeuwse eetzaal nodigt u uit om aan te schuiven te midden van een historische ambiance. Ervaar de creativiteit en ongeëvenaarde smaakcombinaties van onze Chef de Cuisine Leon Mazairac.

Klik voor de menukaart en de actuele openingstijden op meer informatie.

brasserie goeie louisa

Geniet van onze iconische kloosterkeuken en laat u verrassen door de gerechten op ons menu. Neem daarna vooral plaats in de Bar & lounge om nog even te ontspannen.

Klik voor de menukaart en de actuele openingstijden op meer informatie.

Bar & Lounge

Wij verwelkomen u graag in onze Bar & Lounge: een ontspannen ambiance, ideaal voor zowel informele ontmoetingen als gezellig samenzijn.

Neem plaats en bestel een cocktail in een bar die toegankelijk is voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf. 

Tuinen en terrassen

Wij nodigen u graag uit op het terras van het restaurant onder de grote parasols met uitzicht op de fontein. U kunt ook plaatsnemen op het terras van de brasserie voor een espresso, een lichte lunch of gewoon een goed gesprek.

ontdek meer

Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het misschien wel een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad. Stap binnen in een monument dat is omgeven door een opvallende binnentuin. Dwaal door het erfgoed, kom tot rust in de spa en verwen uzelf met sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontdek de verhalen van een iconische retraite, allemaal weggestopt op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar geschiedenis.