EVENEMENTENLOCATIE IN UTRECHT

Compleet verzorgde evenementen in Utrecht centrum

Organiseer jij een evenement in Utrecht en ben je op zoek naar een unieke locatie? Stap binnen bij het vernieuwde Karel 5 – de evenementenlocatie van Grand Hotel Karel V Utrecht. Hier kun je vergaderen en feesten in een iconisch pand met monumentale historie. Karel 5 Events biedt vele mogelijkheden voor een compleet verzorgd evenement. Met 13 authentieke ruimtes is er altijd een zaal die perfect bij jouw event past. Uiteraard beschikt onze evenementenlocatie over uiteenlopende culinaire menu’s en moderne faciliteiten.

Een evenementenlocatie in Utrecht geschikt voor vele events

Van diner locatie tot vergaderruimte en van intieme bijeenkomst tot congres. Onze evenementenlocatie leent zich uitstekend voor gezelschappen van 8 tot 150 personen. Jouw vergadering of private dining in Utrecht met een culinaire, culturele of sportieve activiteit combineren? Ook dat kan! Karel 5 Events heeft een inspirerende oplossing voor elk evenement.

Private Dining & Events in Utrecht

Wil jij iets vieren in een ruimte exclusief voor jouw gezelschap? Karel 5 is de evenementenlocatie voor privé evenementen. Zo proost je informeel bij de open haard in de Bar & Lounge. Of geniet je van hoogstaande gastronomie in de intieme Anna van Oostenrijk zaal. Vanuit deze stijlvolle kamer kijk je uit op onze binnentuinen. Liever in ons elegante Restaurant of onze casual Bistro aanschuiven? Uiteraard ben je hier met de groep ook welkom en bieden wij verrassende menu’s. Natuurlijk kun je bij Karel 5 meer dan alleen borrelen en dineren. Wat denk je van een Afternoon Tea of blijf een nachtje slapen in Utrecht.

Een (feestelijk) zakelijk evenement organiseren?

Niet alleen de culinaire aankleding maakt Karel 5 een succesvolle evenementenlocatie. De centrale ligging en de groene omgeving is de ideale combinatie voor een zakelijke bijeenkomst. Natuurlijk behoren WiFi en moderne audiovisuele middelen tot de faciliteiten. Teambuilding als drijfkracht naar winst? Van bootje varen tot segway rijden in de stad, voldoende mogelijkheden om het historisch centrum van Utrecht te verkennen. Blijf je liever op locatie? Haal dan tussen het vergaderen door een frisse neus in de ruime tuinen van Karel 5.

Meerdaags evenement op unieke locatie

Eén of twee dagdelen niet voldoende om alle spreekwoordelijke knopen door te hakken? Blijf dan overnachten in Utrecht. Met een meerdaags verblijf houd je je collega’s fris en stimuleer je de werklust. Bovendien profiteer je van scherpe condities op onze 24-uurs packages. Dus laat je onderdompelen in het bijzondere verhaal van Karel 5, een voormalig klooster, en ervaar de volledige Karel 5 experience. Zo ga je met het maximale resultaat naar huis. Karel 5 Events, een inspirerende evenementenlocatie in het bruisende hart van Utrecht.

Meer informatie over onze evenementenlocatie in Utrecht?

Nieuwsgierig? Neem dan direct contact op met Karel 5 Events. Bel +31(0)302337595. Wij horen graag meer over jouw evenement!