HOTEL MET TERRAS IN UTRECHT

Met monumentale elegantie​

Op zoek naar het beste terras van Utrecht? Grand Hotel Karel V is misschien wel een optie waar u in eerste instantie nog niet aan dacht. De terrassen in onze groene binnentuin zijn namelijk wat verscholen en daardoor èchte hidden gems.

Als gast in ons hotel bent u natuurlijk ook verzekerd van deze heerlijke plekken voor ontbijt, lunch en diner. Op mooie, zonnige dagen zijn onze terrassen de ideale plek om rustig bij te komen van een dagje sightseeing of shoppen in de binnenstad.

Kom en ontdek uw nieuwe favoriete hotspot van de Domstad!

HET TERRAS VAN BISTRO KAREL 5

Bij Bistro Karel 5 zit u op het terras in de rustgevende appel- en perenboomgaard. Dit is de perfecte plek om even bij te komen van de drukte van de stad. Geniet hier bijvoorbeeld van een afternoon tea. Of van één van de klassieke gerechten van seizoensproducten. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een goede kop koffie of om te komen borrelen. Iedereen is welkom!

HET TERRAS VAN RESTAURANT KAREL 5

Ook bij gastronomisch Restaurant Karel 5 is het mogelijk om sfeervol buiten te eten. Lunch of dineer in de buitenlucht met uitzicht op de Manschappentuin met de prachtige fontein. U maakt een culinaire reis met inspirerende menu’s en verleidelijke signature dishes. U bent in goede handen bij onze Chef de cuisine Leon Mazairac. Ontdek bij ons hoe relaxed dineren op niveau kan zijn!

GRAND HOTEL KAREL V

Het verhaal.

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie.
Ontdek het hotel.
Ontdek het restaurant en de bistro.
Droom weg in een van de 121 kamers of suites.
Ga voor de complete ervaring.