Hotel met Tuin in Utrecht

Met monumentale elegantie

Op zoek naar een hotel met een tuin om heerlijk in te loungen, doorheen te wandelen of om te bewonderen vanuit uw hotelkamer? Grand Hotel Karel V heeft een groene oase in het hart van Utrecht. De perfecte plek om na een dag sightseeing en shoppen bij te komen. Onze tuinen zijn misschien wel Utrecht’s best bewaarde geheim.

Terrassen

We nodigen u uit op het zonovergoten Restaurant Karel 5 terras met uitzicht op de fontein. Op een zwoele zomeravond zijn alle ingrediënten aanwezig voor een elegant diner: een prachtig decor, culinaire gerechten van Chef de cuisine Leon Mazairac en hoogstaande wijnen van sommelier Erik Havenga.

U kunt in onze tuin ook neerstrijken op het ruime Brasserie Goeie Louisa terras in de appel- en perenboomgaard. Van zakenlunches en -diners tot een familieborrel of een afternoon tea met vriendinnen: iedereen is welkom.

GRAND HOTEL KAREL V

Het verhaal.

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie.
Ontdek het hotel.
Ontdek het restaurant en de bistro.
Droom weg in een van de 121 kamers of suites.
Ga voor de complete ervaring.