LUXE HOTEL UTRECHT

In het hart van de stad

Ontdek het ultieme gevoel van luxe en comfort in ons prachtige hotel in het hart van Utrecht. Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een ontspannen vakantie, ons hotel biedt alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Van onze elegante kamers en suites tot ons met Michelin ster bekroonde restaurant, wij laten geen wens onvervuld. Ontdek nu ons hotel in Utrecht en geniet van de perfecte combinatie van elegantie en gastvrijheid. 

luxe kamers & suites

De klassieke en luxe stijl van dit eeuwenoude klooster ziet u terug in verschillende typen kamers en suites. Een aantal kamers en suites heeft uitzicht op de singel, de tuinen of de Utrechtse domtoren. Daarnaast zijn de kamers en suites zijn met oog voor detail ingericht en bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. 

locatie

Het luxe Grand Hotel Karel V is gevestigd in het hart van de historische stad Utrecht, op loopafstand van vele bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Het hotel was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Grand Hotel Karel V is gelegen op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Utrecht en alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad, zoals de Domtoren, het Stadhuis en de Oudegracht. Vandaag de dag is Grand Hotel Karel V een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.

Het best bewaarde geheim van Utrecht

Achter de imposante gevel van Karel V bevindt zich het best bewaarde geheim van Utrecht. De groene oase van 10,000 vierkante meter is een bijzondere plek in centrum van de stad. U bent van harte welkom in de tuinen van Grand Hotel Karel V, drink een kopje koffie in onze Bar & Lounge of reserveer een tafel bij de Brasserie of het Restaurant Karel 5 en geniet van een beetje rust in de binnenstad.

een plaats om elkaar te ontmoeten

Met 10.000 vierkante meter aan groene oase is dit een bijzondere plek in Utrecht. Geniet van de klassiekers in de brasserie, bijzondere gerechten in het restaurant of neem plaats in de bar. De magie van het klooster heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe en ongedwongen vorm van gastronomie. 

RESTAURANT KAREL 5

De klassieke middeleeuwse eetzaal bij Restaurant Karel 5 zegt genoeg. Ervaar de creativiteit en ongeëvenaarde smaakcombinaties van onze Chef de Cuisine Leon Mazairac.

Klik voor de menukaart en de actuele openingstijden op meer informatie.

Brasserie goeie louisa

Als u wilt, kunt u de hele dag rond de open kloosterkeuken bij Brasserie Goeie Louisa genieten van iconische gerechten. Daarna kunt u ontspannen plaatsnemen in de bar & lounge.

Klik voor de menukaart en de actuele openingstijden op meer informatie.

GALERIJ

Karel V beleving