Omgeving

Het best bewaarde geheim van Utrecht.

Karel V is een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht en een perfecte uitvalsbasis om het prachtige oude historische stadscentrum te verkennen. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad. 

CULTUUR & KUNST

Utrecht is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Verken het middeleeuwse centrum en vaar door de grachten. Een absolute aanrader is het beklimmen van de Domtoren, een bezoek aan het Centraal Museum, DOMunder en het Spoorwegmuseum. Er is zoveel te ontdekken.

Gilde Tour Utrecht

Gilde Utrecht heeft een breed aanbod van rondleidingen door de stad. Van de Vogelenbuurt en Lombok tot de binnenstad en Tuinwijk, over elke buurt is wel iets bijzonders te vertellen. Voor elke tour zijn er gespecialiseerde gidsen die graag de mooie verhalen delen om Utrecht nog beter te leren kennen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Winkelen

Van kleine boetiekjes in de Voorstraat tot trendy must-haves in de Steenweg, Utrecht is een waar shopping mekka, 7 dagen per week geopend. Het hotel is omringd door de mooiste concept stores, vintage winkels en speciale markten. Toe aan een korte pauze? De stad barst ook van de beste koffiebars en cafés. Slecht weer? Ga dan naar een van de grootste overdekte winkelcentra van het land: Hoog Catherijne.

Zakelijk

Omdat Utrecht de meest centraal gelegen stad van Nederland is, is het een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Het authentieke stadscentrum en het kloostercomplex van Karel V geven uw gasten of congresdeelnemers net dat beetje extra inspiratie. Het centrum van Utrecht is overzichtelijk en daardoor bent u in een paar minuten op de snelwegen naar alle delen van het land. De Jaarbeurs ligt op slechts 10 minuten lopen van het hotel.