KAREL 5 PAASBRUNCH BOX

Het is bijna Pasen! Speciaal voor u hebben onze chefs een uitgebreide Paasbrunch samengesteld om mee naar huis te nemen. Een Paasbrunch met diverse gerechtjes voor een gezellige en culinaire middag.

Let op! In een van de boxen is een gouden ei verstopt, waarmee je een overnachting voor twee personen bij Grand Hotel Karel V kunt winnen.

Wat komt er op tafel?

Klassiek gevuld hoeve eitje met truffel, bloody Mary & Okuhida Vodka, oester “Gillardeau”, mini lobster roll Furikake, gerijpte en gemarineerde zalm, terrine van ganzenlever, “carne cruda”, soepje van asperges met daslook, Nederlandse Lamsbout, tomaat en burrata, gemarineerde “Gariguette” aardbeien & vanilleroom, chocolade Domtoren, diverse kleine broodjes & paasstol.

Maak uw Paasweekend nog specialer en breid uw brunch uit met kaviaar (€45) of een fles Champagne Rothschild 0,75cl (€59).

De Paasbrunch box kan worden afgehaald op 3, 4 en 5 april in tijdsloten van 30 minuten tussen 09.00 uur en 12.00 uur en bedraagt €49 per persoon. Betaling kan worden voldaan bij het afhalen.

Bestellen kan tot 29 maart 12.00 via het contactformulier op deze pagina of bel +31 (0)30 233 75 55

Vind het gouden ei en win een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt!

  PAASARRANGEMENT KAREL V

  Even lekker er tussenuit? Geniet tussen 2 en 5 april van de Paasdagen in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving.

  Boekt u een paasarrangement, dan verblijft u in een luxe kamer in de Napoleontische vleugel van het hotel. Op de kamer kunt u genieten van een 3-ganger diner van Bistro Karel 5 en wakker worden met een geheel verzorgd paasontbijt.

  Mocht u uw verblijf willen uitbreiden met de bovenstaande box, stuur dan gerust een mail naar reservations@karelv.nl voor de mogelijkheden.

  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X