Presentaties & Lanceringen

Na jaren van ontwikkeling mag een exclusieve high-end presentatie of lancering niet ontbreken. Maak indruk door het op deze inspirerende locatie te organiseren. al die jaren bouwen, schrijven of studeren mag een mooie productpresentatie, boeklancering of afstudeerviering niet ontbreken. In het hart van Utrecht en centraal in het land heeft u de keuze uit 13 historische zalen, tuinen en terrassen om uw nieuwe mijlpijl te vieren met een gezelschap tot 150 personen.

Organiseer een onvergetelijk event op een indrukwekkende locatie

De perfecte ruimte

Verborgen achter de kloostermuren schuilt een sfeervol monument waar u de historie voelt. Organiseer uw event in één van de authentieke zalen of buiten in de groene tuinen. Centraal in het land, in het centrum van Utrecht, met parkeergelegenheid en OV op loopafstand

De perfecte invulling

Van een auto onder de monumentale bomen tot een prijsuitreiking in een chique zaal. Wij denken graag mee om een luxe event op maat te organiseren. Ook op culinair gebied zal er niks ontbreken. Top service van een professioneel team, voor de juiste prijs-kwaliteit.

Maak een afspraak

MEER INFORMATIE

Stuur een online aanvraag door het formulier hieronder in te vullen of bel naar +31 (0)30 233 75 50  Overnachten: JaNee

  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X