KAREL 5 EVENTS

Vergaderen in Utrecht

Op een bijzondere locatie vergaderen in Utrecht is mogelijk! Stelt u eens voor: een contract ondertekenen in de kluistoren, een diner voor een bruiloft in een iconische middeleeuwse eetzaal, een presentatie in een voormalige slaapzaal van de monniken of een heerlijke wijnproeverij in een kelder met collega’s. Als u wilt vergaderen in Utrecht of toch een andere gelegenheid benutten? Met 13 zalen en schitterende terrassen en tuinen is Karel 5 een ideale vergaderlocatie in Utrecht. Midden in het stadse leven maar toch de heerlijke ontspanning in Utrecht. Een eigen dynamiek – midden in het kloppende hart van Utrecht vergaderen. Binnen de muren van Karel 5 wordt nog elke dag geschiedenis geschreven.

Vergaderingen

Elke dag vinden er bij ons evenementen plaats: van intieme vergaderingen, workshops en internationale congressen tot teambuilding activiteiten en businessdiners. In een historische setting biedt Karel 5 voor uw vergadering in Utrecht mooie oplossingen.
Binnen deze setting zult u zich thuis voelen, want wij zijn chique maar nooit stijf. Ook regelmatig eenvoud & classy, dat zijn dan ook begrippen die wij omarmen. Vergaderen in Utrecht kunt u doen in onze zalen en ruimte van diverse omvang. Wij ontvangen zowel grote groepen met een capaciteit tot 150 personen als kleine intieme groepen. Hierin hebben wij de luxe om onze gasten te voorzien van maar liefst 13 zalen en diverse terrassen met ieder een unieke en eigen geschiedenis. Onze culinaire invullingen van de vergaderingen in Utrecht worden verzorgd door onze brasserie of ons door ons restaurant Karel 5. Wij hanteren hierbij twee prijsniveaus, namelijk: een bistronomische of gastronomische invulling. Hierbij serveren wij op de zelfde hoogwaardige kwaliteit als dat u van ons gewend bent. Gezellig informeel vergaderen in Utrecht onder het genot van een biertje kan natuurlijk ook! En daarnaast beschikken onze zalen ook over modern audiovisuele apparatuur met grote schermen en draadloze verbinding. Wanneer gewenst, zal ons personeel voor u klaar staan en u voorzien van onze goede service en gastvrijheid voor uw klanten.

een ultieme aanrader

Een ultieme aanrader als u wilt vergaderen in Utrecht, is onze Gulden Vlieskamer dat stamt uit het jaar 1450 en werd voorheen gebruikt als kluis, kerker of als archief. Een leuk detail hiervan is dat het luikje met ‘brievenbus’ beneden in de toren zat. Hierdoor konden vleermuizen in en uit de toren vliegen. De kamer, dat uitkijkt op de Officierstuin, biedt een bijzondere gelegenheid voor het tekenen van bijvoorbeeld contracten of een viering hiervan in Utrecht. Daarnaast kun je ook onze refter huren; dit is een middeleeuwse eetzaal met een gigantisch hoog plafond en een prachtige vloer. Ons restaurant Karel 5 te Utrecht, is in deze refter gehuisvest. Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities.

grand hotel karel v

Komt u van verder weg of loopt de vergadering uit? Dan kunt u ook aansluitend na het vergaderen in Utrecht, overnachten bij Grand Hotel Karel V in een van onze kamers met 5* overnachting. Wij bieden zeer aantrekkelijke meerdaagse arrangementen aan waarbij de invulling met u samen wordt bepaald. Voor een uitgebreide impressie van Karel 5 als evenementenlocatie in Utrecht kunt u verder kijken op onze site. Neem gerust contact met ons op via +31(0)30 233 75 50 of mail uw vragen over vergaderen in Utrecht naar events@karel5.nl.