BESTE RESTAURANT UTRECHT

RESTAURANT KAREL 5

Op zoek naar een culinaire ervaring in Utrecht? Geniet van bijzondere gerechten bij Karel 5. Hier vind je moderne en stijlvolle smaakcombinaties in een ongedwongen ambiance. De magie van het klooster heeft de inspiratie tot een nieuwe manier van gastronomie geboden.

Grand Hotel Karel V bevindt zich op een unieke locatie aan de Catharijnesingel, middenin Utrecht. Een bijzondere locatie met een rijke historie en indrukwekkende tuinen. In het grote complex van Grand Hotel Karel V, bevinden zich een sfeervolle Bar en Lounge, Restaurant Karel 5 en Brasserie Goeie Louisa.

Culinaire arrangementen

Karel is het culinaire label van Grand Hotel en om u de mogelijkheid te bieden om het beste van beide werelden te ervaren, hebben we een aantal culinaire arrangementen voor u samengesteld. Kijk hier voor het actuele aanbod.

De ambiance

Ontdek hoe relaxed dineren op niveau kan zijn en zou moeten zijn. Want chique, stijlvol en relaxed gaan bij ons prima samen. Geniet van de persoonlijke benadering, het vakmanschap en de ruime tafelsetting op een iconische locatie. Wij hebben ook een heerlijk terras! Kortom, elegant dineren in het historische hart van Utrecht doe je bij Restaurant Karel 5.

de sfeer

Met Karel 5 wordt een brug geslagen tussen de historie die het gebouw meebrengt en de moderne faciliteiten en gastronomische mogelijkheden. Restaurant Karel 5 staat voor elegant dineren, begeleid door onze chef de cuisine Leon Mazairac en maître-sommelier Johan Kragtwijk. Brasserie Goeie Louisa is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer casual classic. Wij zijn in Utrecht het trefpunt voor ‘business, foodies and friends’.

restaurant

Een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

Brasserie

Proef in onze brasserie de klassieke basisrecepten met een moderne twist in de unieke open kloosterkeuken.

bar & lounge

Neem plaats en bestel een cocktail in een bar die toegankelijk is voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.