bruidssuite utrecht

“De mooiste start van het leven als echtpaar”

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u samen met uw aanstaande de huwelijksnacht doorbrengen in een bruidssuite in Utrecht? Dan is Karel V het perfecte hotel voor het begin van uw wittebroodsweken. Deze suite is natuurlijk ook uitermate geschikt voor een romantische honeymoon in het hart van de Domstad. Vanuit ons 5-sterren Grand Hotel kunt u zó het bruisende centrum inlopen en genieten van de mooie grachten. Bij terugkomst kunt u samen ontspannen in de binnentuin, het wellness centre of in uw suite met bubbelbad.

Yes, i do!

  • Een overnachting in een romantische suite naar keuze (exclusief 6% stadsbelasting)
  • Inclusief ontbijt
  • Champagne 37,5 cl.
  • Zoete en hartige lekkernijen op de kamer
  • Luxe badgeschenk en rozenblaadjes op het bed
  • Gebruik van wellness op reservering (badkleding verplicht)
  • Parkeren op het hotelterrein
  • Karel V huwelijksgeschenk

binnentuin

Het best bewaarde geheim van Utrecht. Ontsnap aan de drukte van de stad. De schitterende binnentuin heeft oppervlak van 10.000 vierkante meter groene oase. Dit is de perfecte plek om even op adem te komen. Op zachte zomerdagen verwelkomen het restaurant en de bistro u op een van de elegante terrassen. Daar geniet u van een hapje, drankje of culinair avontuur tijdens het ondergaan van de zon.

wellness

Geniet samen van een verfrissend wellness-avontuur. Dompel onder in de elementen en hervind uw balans. De sauna verhoogt de weerstand en herstelt de harmonie in het lichaam. Ontspan daarna in het stoombad, het solarium of het verkwikkende jet-stream bad. In onze wellness is badkleding verplicht.

BINNENTUIN ALS TROUWLOCATIE​

Elkaar het ja-woord geven onder een eeuwenoude Plataan? En daarna een diner met alle genodigden aan een lange, mooi gedekte tafel in een feeërieke tuin? Maak uw trouwdag onvergetelijk bij Karel V en breng daarna de huwelijksnacht door in onze luxe bruidssuite.

trouwen bij karel V

Deze setting leent zich ook heel goed voor uw bruiloft zelf. Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.