contact

GET IN TOUCH.

Ervaar gastvrijheid van het hoogste niveau en ontdek de verborgen pareltjes van Utrecht. Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden deze graag.


Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
+31(0) 30 233 75 55
info@karelv.nl

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FAQ

Om te controleren of wij uw reservering hebben ontvangen, kunt u contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via +31 30 233 74 61 of door een e-mail te sturen naar reservations@karelv.nl.

Als u uw reservering wilt aanpassen, kunt u contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via +31 30 233 74 61 of door een e-mail te sturen naar reservations@karelv.nl.

Het restitutiebedrag is afhankelijk van het annuleringsmoment en het soort tarief dat u heeft geboekt.

U kunt kosteloos annuleren op de dag van aankomst vóór 18:00. Bij het annuleren van uw kamerreservering ná 18:00 op de dag van aankomst wordt het bedrag van de eerste overnachting in rekening gebracht.

Controleer ook uw officiële reserveringsbevestiging om de annuleringsvoorwaarden te bekijken die op uw reservering betrekking hebben.

Alle bekende wereld creditcards worden geaccepteerd. In het hotel kunt u ook betalen met contant geld, pinpas of met tegoed van een Grand Hotel Karel V Gift Card.

Een persoon die geen gast is en voor een gast in het hotel wil betalen, wordt verzocht een Credit Card Autorisatie formulier in te vullen. De gegevens kunnen hierin worden ingevuld en deze ontvangen wij dan graag terug om het te verwerken in de reservering. Het formulier is bij ons aan te vragen.

De verblijfsbelasting is 6% per kamer per nacht. Dit percentage wordt verrekend bij het uitchecken. Voor gasten die in Utrecht wonen wordt de verblijfsbelasting niet mee verrekend.

Ja, gasten kunnen hun hond meenemen naar het hotel. Honden zijn niet toegestaan in de ontbijtzaal of Restaurant, wel in de Bistro. De kosten zijn €20,- per hond per dag. Wij verzorgen ook hondenspullen (hondenkussen, eet- en drinkbak) voor op de kamer.

Vriendelijk vragen wij uw hond niet te laten slapen op het bed en uw hond aangelijnd te houden wanneer u door het hotel of de tuinen van het hotel loopt.