Meet the Team

Functie in beeld

Are you curious what it’s like to work at a five-star hotel in the heart of Utrecht?

With #functieinbeeld we put employees of Grand Hotel Karel V or Karel 5 in the spotlight. They would like to tell you more about working at Karel V.

Leo Hollman

General Manager

“Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.

Het mooiste is natuurlijk om onze gasten blij te maken, dit samen met een fijn team.”

Tom Appeldoorn

Supervisor Bistro

“Naast het werken met kwalitatief hoogstaande producten vind ik het contact met de gasten dan wel met mijn collega’s erg leuk. Ook het moment dat alle gasten aan het eind van een drukke vond weer tevreden de deur uit gaan en de hele avond weer soepel is verlopen maakt mij erg blij.”

Wendy van Espelo

Front Office Manager

“Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag samen met het Front Office team de gasten mag verwelkomen, door ze aandacht te geven en ze positief te verrassen. Hier werken we met het team allemaal hard aan. Het ultieme doel is om gasten een onvergetelijk herinnering te geven.”

Danielle Egelie

Front Office

“We zorgen ervoor dat de gasten tevreden zijn en dat zij tijdens en na hun verblijf met een glimlach op het gezicht dat komen vertellen aan de receptie! Wij hebben ook veel vaste gasten, het leuke hieraan is dat zij iedere keer opnieuw met hun eigen wensen terugkomen. Dat maakt het erg persoonlijk!”

Koen van den Berg

Hoofd Inkoop

“De voornaamste taken die ik verricht zijn het beheren van de inkoop, zodat de verschillende afdelingen binnen het hotel zonder problemen in hun behoeftes voorzien worden. Ook komt er een stukje relatiebeheer kijken bij mijn functie. Dat vind ik persoonlijk een van de leukste taken. “

grand hotel karel v

Teruggetrokken uit het stadsleven, de Dom waakt en de muur beschermt. Het zoete geluid van de straat ebt weg in de verte. Hoeveel voetstappen zouden hier geweest zijn? Grand Hotel Karel V heeft een rijke geschiedenis.

Wil jij werken in een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd?

Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.