brasserie Goeie Louisa

Casual classic genieten van onze kloosterkeuken

Stap binnen bij Brasserie Goeie Louisa, waar gastronomie en historie samensmelten. Onze brasserie, gelegen in een voormalig klooster, eert de rijke tradities van de kloosterkeuken. Ontdek de charme van lunchen te midden van appel- en perenbomen in onze betoverende tuin, of laat u verrassen door de unieke beleving van dineren bij onze open keuken. Chef-kok Jules Borninkhof en zijn gepassioneerde team creëren klassieke gerechten met een eigentijdse, creatieve twist, bereid met seizoensproducten.

Gastheer Koen Roelofs en zijn gastvrije team staan klaar om u te verwelkomen in onze brasserie en zorgen ervoor dat de deuren voor u openstaan!

Het team

Chef-kok Jules Borninkhof en gastheer Koen Roelofs serveren hun favoriete gerechten vanuit de open keuken. De Chef en zijn brigade worden geïnspireerd door de seizoenen en koken het liefst met ambachtelijke en biologische producten uit de regio met een vleugje eigentijdse beleving. Zorgvuldig én op versheid gecontroleerd. Koen en zijn team staan voor een informele en gastvrije omgeving, waar de aandacht altijd op u gericht is.

DE SFEER

Het is geen verrassing dat Brasserie Goeie Louisa in Utrecht een geliefde plek is voor zowel locals, toeristen als zakenmensen. De informele en gezellige ‘casual classic’ sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich er direct thuis voelt. Daarnaast bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in onze hoogwaardige keuken.

Onze internationale wijnkaart is zorgvuldig samengesteld om perfect aan te sluiten bij zowel onze dagmenu’s als à la carte gerechten. En het beste is dat u van deze heerlijke wijnen ook per glas kunt genieten.

het menu van de brasserie

Klassiek met een creatieve twist

Brasserie Goeie Louisa is dé plek om elk moment van de dag te genieten. Ontdek ook onze huisgemaakte cocktails, in onze Bar & Lounge of lekker op het terras.

Naast de kaart is het ook mogelijk om een lunch- of diner chefsmenu te bestellen. Kies voor de lunch uit een 2 of 3 gangen menu en voor het diner uit een 3 of 4 gangen menu.

2 gangen: €46 (alleen lunch)
3 gangen: €51
4 gangen: €59

AFTERNOON TEA

In de negentiende eeuw werd de afternoon tea populair om de kloof tussen lunch en diner te dichten, bij brasserie Goeie Louisa maken we hier graag nog steeds een mooi moment van. De afternoon tea wordt op zondagen rond twee uur ‘s middags geserveerd.

Voor de voorwaarden en het maken van een reservering zouden wij u willen vragen om te bellen naar: 030 233 7555.

Prijs per persoon: €49,-


*Helaas bieden wij op dit moment geen gluten- en/of lactosevrije Afternoon Tea aan.

DE OPENINGSTIJDEN VAN BRASSERIE GOEIE LOUISA:

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00

ALLES IS MOGELIJK

Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor private dining of zakelijke bijeenkomsten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op via 030 233 7555.

Binnen de culinaire labels van Grand Hotel Karel V bieden wij op diverse manieren mogelijkheid tot private dining aan. Neem samen met uw gezelschap plaats in een exclusieve zaal en geniet samen van een culinaire ervaring.

Binnen het Events label van Grand Hotel Karel V bieden we veel mogelijkheden op culinair gebied voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Deze mogelijkheden variëren van uitgebreide koffies tot drankjes met hapjes, appetizers en fingerfood.