Grand hotel Karel V

Het begin.

In 1348 gaf de Ridderlijke Duitse Orde opdracht tot de bouw van het klooster “De Balije van Utrecht”. Vanuit wat al snel Het Duitse Huis genoemd werd, vertrokken kruisridders naar het oosten om ‘de heidenen’ tot geloof te brengen.

Keizer Karel V, heerser over het grootste Europese rijk ooit, woonde in 1543 hier de vergadering van de Orde van het Gulden Vlies bij. Daarmee was hij de meest prominente gast in het klooster en is het hotel nu naar hem vernoemd.
Lees meer over de geschiedenis van Karel V.

TUIN

Het best bewaarde geheim van Utrecht

Ontsnap aan de drukte van de stad. De schitterende binnentuin, een 10.000 vierkante meter groene oase, is de perfecte plek om even op adem te komen. Op zachte zomerdagen verwelkomen het restaurant en de bistro u op een van de elegante terrassen voor een hapje, drankje of culinair avontuur.

Fitness

Open: van 06.00 uur tot 23.00 uur

Verbeter uw conditie met Life Fitness apparatuur en geef een impuls aan uw kracht met de verschillende gewichten en trainingsuitrustingen. De grote ramen in de fitnessruimte zorgen voor een natuurlijke lichtinval. U kunt nieuwe energie opdoen wanneer het u uitkomt, tussen 06.00 uur en 23.00 uur.

Wellness

Open: van 06.00 uur tot 23.00 uur

Een verfrissend wellness avontuur. Dompel onder in de elementen en hervind uw balans. De sauna verhoogt de weerstand en herstelt de harmonie in het lichaam. Ontspan daarna in het stoombad, het solarium of het verkwikkende jet-stream bad. (Badkleding verplicht)

Puur

By Kristel

Bekijk behandelingen | Reserveren

Neem een kleine pauze van het dagelijks leven. Iedere massage en elke druppel weldadige olie doen het lichaam herleven. Schoonheidsspecialiste Kristel van Oostenbruggen verwelkomt u in de zevende hemel met heerlijke behandelingen.

RESERVEER EEN BEHANDELING

Aandacht voor lichaam en geest. Verfris en verstevig de huid met een van de diepwerkende gezichtsbehandelingen, manicures of lichaamspakkingen. Vergeet daarna al uw zorgen tijdens een van de heerlijke massages.

Maandag: 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 13.00 – 22.00 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: op afspraak

  • Indien u binnen 48 uur uw reservering annuleert, wordt er 50% in rekening gebracht.
  • Indien u afwezig bent bij de gereserveerde afspraak, worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Secret Deal 5% Korting & Gratis Upgrade

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting & Gratis Kamerupgrade te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X