Grand hotel Karel V

Het begin

In 1348 gaf de Ridderlijke Duitse Orde opdracht tot de bouw van het klooster “De Balije van Utrecht”. Vanuit wat al snel Het Duitse Huis genoemd werd, vertrokken kruisridders naar het oosten om ‘de heidenen’ tot geloof te brengen.

Keizer Karel V, heerser over het grootste Europese rijk ooit, woonde in 1543 hier de vergadering van de Orde van het Gulden Vlies bij. Daarmee was hij de meest prominente gast in het klooster en is het hotel nu naar hem vernoemd.
Lees meer over de geschiedenis van Karel V.

TUIN

Het best bewaarde geheim van Utrecht

Ontsnap aan de drukte van de stad. De schitterende binnentuin, een 10.000 vierkante meter groene oase, is de perfecte plek om even op adem te komen. Op zachte zomerdagen verwelkomen het restaurant en de bistro u op een van de elegante terrassen voor een hapje, drankje of culinair avontuur.

Fitness

Tijdelijk niet geopend.

Verbeter uw conditie met Life Fitness apparatuur en geef een impuls aan uw kracht met de verschillende gewichten en trainingsuitrustingen. De grote ramen in de fitnessruimte zorgen voor een natuurlijke lichtinval. U kunt nieuwe energie opdoen wanneer het u uitkomt, tussen 06.00 uur en 23.00 uur.

Wellness

Tijdelijk niet geopend.

Een verfrissend wellness-avontuur. Dompel onder in de wellness en hervind uw balans. De sauna verhoogt de weerstand en herstelt de harmonie in het lichaam. Ontspan daarna in het stoombad, het solarium of het verkwikkende jet-stream bad. In onze wellness is badkleding verplicht.

Puur

Op basis van beschikbaarheid

Bekijk behandelingen | Reserveren | Arrangementen

Neem een kleine pauze van het dagelijks leven. Iedere massage en elke druppel weldadige olie doen het lichaam herleven. Schoonheidsspecialiste Kristel van Oostenbruggen verwelkomt u in de zevende hemel met heerlijke behandelingen op reservering.

RESERVEER EEN BEHANDELING

Aandacht voor lichaam en geest. Verfris en verstevig de huid met een van de diepwerkende gezichtsbehandelingen of lichaamspakkingen. Vergeet daarna al uw zorgen tijdens een van de heerlijke massages.

maandag: gesloten
dinsdag: 13.00 – 21.00 uur
woensdag: 09.00 – 17.30 uur
donderdag: 09.00 – 17.30 uur
vrijdag: 09.00 – 17.30 uur
zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
zondag: 13.30 – 19.00 uur op afspraak voor massages

Als u niet in de mogelijkheid bent om op uw afspraak te komen, vragen we u dit 48 uur van te voren aan te geven. Voor reserveringen die geannuleerd worden in minder dan 48 uur van te voren, wordt 50% van de totale boeking alsnog in rekening gebracht. Voor reserveringen die binnen 24 uur van te voren geannuleerd worden, geldt dat 100% van de totale boeking in rekening wordt gebracht. Wanneer u te laat bent op uw afspraak, wordt de geplande eindtijd van de behandeling aangehouden.

BOEK NU

  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X