Locatie & Contact

In het hart van de stad.

Grand Hotel Karel V ligt in het kloppende hart van Utrecht, aan de voet van de Domtoren. Een schitterende locatie op 5 minuten lopen van het Centraal Station. Daarnaast beschikt het hotel over eigen parkeerplekken voor haar gasten; uniek in de oude binnenstad.

In verband met werkzaamheden bij het Willemsplantsoen op de weg van Utrecht Centraal Station naar Grand Hotel Karel V, zullen gasten een alternatieve route via de Springweg moeten volgen. Het hotel is bereikbaar vanaf zowel de Geertebolwerk als de Springweg.

Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
+31 (0)30 2337555
info@karelv.nl

BEKIJK VACATURES

MET DE TREIN

Verlaat het station aan de zijde van Centrum/Hoog Catharijne en volg de borden naar Albert Heijn. Loop door naar de roltrappen en verlaat het gebouw. Sla linksaf, steek bij de verkeerslichten de weg over en sla bij de eerst volgende weg rechtsaf. Na 150 meter ziet u het hotel aan uw linkerzijde. Taxi’s en bussen zijn ook beschikbaar aan de Jaarbeurszijde van het station.

MET DE AUTO

Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de randwegen van Utrecht. Parkeerplekken zijn beschikbaar voor hotelgasten voor € 15 per 24 uur. In verband met beperkte beschikbaarheid kunnen we geen plekken garanderen. Voor overige gasten verwijzen wij u door naar de nabij gelegen parkeergarage Springweg. Voor de loop- of fietsroute kunt u een kijkje nemen op www.utrechtbereikbaar.nl

CULTUUR & KUNST

Utrecht is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Verken het middeleeuwse centrum en vaar door de grachten van de Domstad. Een absolute aanrader is een beklimming van de Domtoren, een bezoek aan het Centraal Museum, de DOMunder en het Spoorwegmuseum. Er is zo veel te ontdekken.

SHOPPING

Van de kleine boetieks in de Voorstraat tot hippe hebbedingen in de Steenweg, Utrecht is 7 dagen per week een waar winkelwalhalla. Het hotel is omgeven door de mooiste concept stores, vintage winkels en speciale markten. Voor een kleine adempauze barst de stad ook nog eens van de leukste koffiebarretjes en cafés. Slecht weer? U loopt zo een van ‘s lands grootste overdekte winkelcentra in: Hoog Catherijne.

BUSINESS

Ook voor zaken zit u goed in de meest centrale stad van het land. Het authentieke centrum en het kloostercomplex van Karel V geven uw gasten of congresdeelnemers net dat extra beetje inspiratie. Het centrum van Utrecht is overzichtelijk en daardoor zit u zo op de snelwegen naar alle delen van het land. Daarnaast loopt u vanuit het hotel in 10 minuten naar de Jaarbeurs.

Contact

Geen vraag is ons te gek. Neem contact met ons op.

Secret Deal 5% Korting

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X