zakelijke arrangementen

Inspired solutions

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan jouw meeting, workshop of congres bij Karel 5 in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en verrassend op alle gebieden. En dat geldt ook voor de prijs-kwaliteitverhouding! Bij ons kun je in alle rust en out of the office vergaderen op steenworp van de bruisende stad Utrecht.

Vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur in een door Karel 5 te bepalen zaal, onbeperkt koffie, thee en mineraalwater. In alle zalen is gebruik van Wifi, een LED scherm of beamer met projectiescherm en flipover inbegrepen. Tevens liggen er notitieblokjes en pennen voor u klaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze vergaderarrangementen.

+31 (0)30 233 75 50
events@karel5.nl

ZAKELIJK DINER​

Een goede culinaire performance tijdens een meeting bij Karel 5 behoort tot onze topprioriteiten. Voor alle events en meetings zorgen wij op verzoek voor een bijpassende culinaire beleving.

OOK OVERNACHTEN?

Al onze meetings en events kunnen ook gecombineerd worden met een overnachting. Zo stelt u een pakket op maat op voor u en uw gasten samen. Kijk voor de verschillende kamertypes onder het kopje ‘kamers’.

Meer weten over de mogelijkheden voor een overnachting? Mocht u gebruik willen maken van meer dan 50 overnachtingen per jaar, dan is een prijsafspraak mogelijk.