Meetings & Events

In het hart van Utrecht.

Al 8 eeuwen lang zijn de vertrekken van het klooster het toneel voor grote en intieme bijeenkomsten, voor zakelijke en privé aangelegenheden. De statige zalen, de oude graanzolder en de mysterieuze kluistoren bieden uw gasten nog iedere dag een ongeëvenaarde dosis inspiratie.

De dertien evenementenruimtes met een capaciteit tot 150 personen zijn beschikbaar op twee prijsniveaus: met gastronomische of bistronomische invulling. Van een intiem samenzijn tot een grootse bijeenkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

VERGADERINGEN

Voor bankiers of creatievelingen, in pak of T-shirt, voor luisteraars of vertellers; de 13 vergaderruimtes van Karel 5 zijn de ideale plek om bij elkaar te komen.

LEES MEER OP KAREL5.NL

BRUILOFTEN

Karel 5 is een officiële trouwlocatie. Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.

LEES MEER OP KAREL5.NL

PRIVÉ EVENEMENTEN

Uw gasten willen nooit meer naar huis. Een borrel, groepsdiner, workshop, lunch of een klein feestje; bij Karel 5 is alles mogelijk.

LEES MEER OP KAREL5.NL

ONLINE AANVRAAG

Stuur een online aanvraag door het formulier hiernaast in te vullen of bel naar +31 (0)30 233 75 50


Inclusief: LunchBorrelDiner

Overnachten: JaNee

Secret Deal 5% Off & Free Upgrade

Book now on our official website to claim an exclusive 5% discount on the best available rate & a free room upgrade when available!