MEETINGS & EVENTS

In het hart van Utrecht

Al 8 eeuwen lang zijn de vertrekken van het klooster het toneel voor grote en intieme bijeenkomsten, voor zakelijke en privé aangelegenheden. De statige zalen, de oude graanzolder en de mysterieuze kluistoren bieden uw gasten nog iedere dag een ongeëvenaarde dosis inspiratie.

De dertien evenementenruimtes met een capaciteit tot 150 personen zijn beschikbaar op twee prijsniveaus: met gastronomische of bistronomische invulling. Van een intiem samenzijn tot een grootse bijeenkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

EEN UNIEKE BELEVING

 • 13 elegante ruimtes in een historische omgeving
 • Schitterende tuinen en terrassen
 • Twee prijsniveaus: gastronomisch en bistronomisch
 • Goede bereikbaarheid met zowel auto als OV
 • Ruime parkeergelegenheid op loopafstand

ONZE BELOFTE

Karel V is een kalme, groen-overgoten bron van inspiratie, midden in het bruisende centrum van Utrecht. Maak een ontdekkingstocht door het complex, ontrafel haar geschiedenis of ontdek smaaksensaties op gastronomisch of bistronomisch niveau. Uw gasten zullen uw unieke evenement ongetwijfeld nooit meer vergeten.

Bekijk onze vergaderzalen

CULINAIR VERGADEREN

Combineer een vergadering met een unieke culinaire beleving. Van lunch in de zaal, borrel in de Bistro tot diner in het Restaurant; alles is mogelijk. Ervaar de culinaire smaaksensaties van onze chefs.

Lees Meer

PRESENTATIES & LANCERINGEN

Na jaren van ontwikkeling mag een exclusieve high-end presentatie of lancering niet ontbreken. Maak indruk door het op deze inspirerende locatie te organiseren.

Lees Meer

WALKING DINNERS

Geniet al staand van een informeel en dynamisch diner. Praat bij terwijl u geniet van verfijnde gerechtjes. Een unieke beleving op een sfeervolle locatie. Perfect voor een bijzonder verjaardagsfeestje of zakelijk netwerkevenement.                                               

Lees Meer

PRIVATE DINING

Ga gezellig om de tafel met vrienden, familie of collega’s in een van de authentieke ruimtes en geniet van al het heerlijks uit onze keuken. Van bistronomische tot gastronomische invulling en van intieme gezelschappen tot groepen van 135 gasten: bij Karel V dineert u precies zoals u dat wil.

Lees Meer

EVENEMENTEN IN HET GROEN

Wellicht het best bewaarde geheim van Utrecht; 10.000m2 aan verborgen tuinen en overdekte terrassen. Kom tot rust in deze groene oase. De mogelijkheden zijn talrijk; van familielunch of huwelijk tot vergaderlunch of lancering.

Lees Meer

BRUILOFTEN

Karel V is een officiële trouwlocatie. Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.

Lees Meer

FAMILIE EVENEMENTEN

Van doop, bruiloft, verjaardag of afscheid; ‘Team Events’ draagt bij aan het creëren van een memorabel moment. Een bijzonder samenzijn op een unieke & sfeervolle locatie.

Lees Meer

PLATTEGROND

Karel V Utrecht beschikt over 13 ruimtes omgeven door schitterende tuinen en terrassen.

Plattegrond Karel V

OFFERTE AANVRAGEN

Stuur een online aanvraag door het formulier hiernaast in te vullen of bel naar +31 (0)30 233 75 50.

  Overnachten: JaNee  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X