zakelijke arrangementen

Inspired solutions

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer een meeting, workshop of congres bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en speciaal voor u samen gesteld. Bij ons kunt u in alle rust en in een inspirerende omgeving vergaderen. Dit alles op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Utrecht.

Vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur in een met u besproken zaal, met onbeperkt koffie, thee en mineraalwater. In alle zalen is gebruik van Wifi, een LED scherm of beamer met projectiescherm en flipover inbegrepen. Tevens liggen er notitieblokjes en pennen voor u klaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze vergaderarrangementen.

+31 (0)30 233 75 50
events@karelv.nl

ZAKELIJK DINER​

Een fijne culinaire beleving tijdens een meeting bij Grand Hotel Karel V behoort tot onze topprioriteiten. Voor alle events en meetings zorgen wij op verzoek voor een passende culinaire aanvulling. 

OOK OVERNACHTEN?

Al onze meetings en events kunnen ook gecombineerd worden met een overnachting. Zo stelt u een pakket op maat op voor u en uw gasten samen. Kijk voor de verschillende kamertypes in het bovenste menu onder het kopje ‘kamers’.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zakelijke overnachtingen. Mocht u gebruik willen maken van meer dan 50 overnachtingen per jaar, dan is een prijsafspraak wellicht mogelijk.

FAQ

Is er WiFi beschikbaar in de hotelkamers?

Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.

Kan ik een extra bed in de kamer krijgen?

Het is mogelijk om voor aankomst een extra bed bij te boeken. De volgende kosten zijn hieraan verbonden:

  • Kinderen tussen 0-2 jaar oud kunnen gratis in een babybedje op de kamer van de ouders verblijven;
  • Kinderen tussen 3-12 jaar kunnen een kamer delen met hun ouders. De kosten voor een extra bed bedragen €40 per dag; Dit is op aanvraag en alleen mogelijk in specifieke kamertypes.
  • Een extra bed voor gasten van 12 jaar en ouder kan geboekt worden tegen een vergoeding van €40 per dag. Dit is op aanvraag en alleen mogelijk in specifieke kamers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via +31 30 233 74 61 of door een e-mail te sturen naar reservations@karelv.nl.

Wat is het check-in beleid?

De standaard inchecktijd is 15.00 uur. Als u eerder aankomt, kunt u uw bagage in het hotel achterlaten.