zakelijke arrangementen

Inspired solutions

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan uw meeting, workshop of congres bij Grand Hotel Karel V in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en speciaal voor u samen gesteld. Bij ons kunt u in alle rust en in een inspirerende omgeving vergaderen. Dit alles op steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Utrecht.

Vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur in een met u besproken zaal, met onbeperkt koffie, thee en mineraalwater. In alle zalen is gebruik van Wifi, een LED scherm of beamer met projectiescherm en flipover inbegrepen. Tevens liggen er notitieblokjes en pennen voor u klaar. Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze vergaderarrangementen.

+31 (0)30 233 75 50
events@karel5.nl

ZAKELIJK DINER​

Een fijne culinaire beleving tijdens een meeting bij Karel V behoort tot onze topprioriteiten. Voor alle events en meetings zorgen wij op verzoek voor een passende culinaire aanvulling.

OOK OVERNACHTEN?

Al onze meetings en events kunnen ook gecombineerd worden met een overnachting. Zo stelt u een pakket op maat op voor u en uw gasten samen. Kijk voor de verschillende kamertypes in het bovenste menu onder het kopje ‘kamers’.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zakelijke overnachtingen. Mocht u gebruik willen maken van meer dan 50 overnachtingen per jaar, dan is een prijsafspraak wellicht mogelijk.