MEETINGS & EVENTS

In het hart van Utrecht.

Al 8 eeuwen lang zijn de vertrekken van het klooster het toneel voor grote en intieme bijeenkomsten, voor zakelijke en privé aangelegenheden. De statige zalen, de oude graanzolder en de mysterieuze kluistoren bieden uw gasten nog iedere dag een ongeëvenaarde dosis inspiratie.

De dertien evenementenruimtes met een capaciteit tot 150 personen zijn beschikbaar op twee prijsniveaus: met gastronomische of bistronomische invulling. Van een intiem samenzijn tot een grootse bijeenkomst, de mogelijkheden zijn eindeloos.

EEN UNIEKE BELEVING


  • 13 elegante ruimtes in een historische omgeving
  • Schitterende tuinen en terrassen
  • Twee prijsniveaus: gastronomisch en bistronomisch
  • Gelegen naast Utrecht Centraal Station

ONZE BELOFTE

Karel V is een groen hart en bron van inspiratie, midden in het centrum van Utrecht. Maak een ontdekkingstocht door het complex, ontrafel haar geschiedenis of ontdek smaaksensaties op gastronomisch of bistronomisch niveau. Uw gasten zullen uw unieke evenement ongetwijfeld nooit meer vergeten.

VERGADERINGEN

Voor bankiers of creatievelingen, in pak of T-shirt, voor luisteraars of vertellers; de 13 vergaderruimtes van Karel V zijn de ideale plek om bij elkaar te komen.

BEKIJK ONZE VERGADERZALEN

BRUILOFTEN

Karel V is een officiële trouwlocatie. Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.

LEES MEER

PRIVÉ EVENEMENTEN

Uw gasten willen nooit meer naar huis. Een borrel, groepsdiner, workshop, lunch of een klein feestje; bij Karel 5 is alles mogelijk.

LEES MEER OP KAREL5.NL

PLATTEGROND

Karel V Utrecht offers 13 meeting rooms and venues, surrounded by magnificent gardens and terraces.

OFFERTE AANVRAAGEN

Stuur een online aanvraag door het formulier hiernaast in te vullen of bel naar +31 (0)30 233 75 50.

Overnachten: JaNee€ 10 Voucher Bar&Lounge

Reserveer nu via deze link en ontvang uw exclusieve € 10 voucher voor een drankje in onze Bar&Lounge

X