speciale gelegenheden

Met monumentale elegantie

Wij kennen veel momenten in het leven die gevierd mogen worden. Om deze speciale gelegenheden memorabel te maken, kunt u ervoor kiezen om op zoek te gaan naar een passende locatie. Met 13 heel verschillende zalen, prachtige tuinen en meerdere terrassen kan Grand Hotel Karel V zomaar de perfecte plek zijn voor uw verjaardag of jubileum.

 

Huwelijk

Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met hapjes, drankjes en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren van ceremonie en receptie tot diner.

Verjaardag

Wie jarig is, wil dat graag vieren! Als u op zoek bent naar een sfeervolle en bijzondere locatie om uw verjaardag te vieren, dan zijn er bij Grand Hotel Karel V genoeg keuzes. Een intieme setting of een feestelijke borrel in een van onze grote karakteristieke zalen. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken.

jubileum

Een jubileum is bij uitstek een goede reden om een event te organiseren. Wij snappen dat u even stil wilt staan bij belangrijke mijlpalen. Viert uw onderneming haar 20 jarig jubileum, dan is het ook een goed moment om uw zakelijke ambities met uw medewerkers en stakeholders te delen. Dit kan op deze inspirerende locatie met een centrale ligging.

Ook voor jubilea voor een huwelijk hebben wij verschillende opties. Een diner met een klein gezelschap of een drankje buiten in een van onze tuinen.

promotie

Bent u afgestudeerd of bent u gepromoveerd? Dan wilt u dit natuurlijk vieren met vrienden en/of familie. Grand Hotel Karel V is een perfecte locatie voor een borrel of diner na het afstuderen of ter ere van uw promotie.

Na jarenlang te hebben gestudeerd, wilt u deze periode in stijl afsluiten. Een afstudeerborrel in een van onze historische en bijzondere zalen midden in het centrum van Utrecht. Dit is het perfecte begin van je leven als doctor. We nemen de organisatie graag voor u uit handen, zodat het gegarandeerd een succes wordt. Ook voor een kleinschalige promotieborrel ben je bij ons aan het goede adres. Grand Hotel Karel V bevindt zich op loopafstand van het centraal station.

presentatie of lancering

Na jaren van ontwikkeling mag een exclusieve presentatie of lancering niet ontbreken. Maak indruk door het op deze inspirerende locatie te organiseren. Na een lange periode van schrijven of studeren mag een mooie productpresentatie of boeklancering niet ontbreken. In het hart van Utrecht en centraal in het land heeft u de keuze uit 13 historische zalen, tuinen en terrassen om uw nieuwe mijlpijl te vieren met een gezelschap tot 150 personen.

Ontdek meer

Grand Hotel Karel V heeft verschillende zalen van diverse omvang met een capaciteit tot 150 personen.

Wij verwelkomen u graag bij ons Michelinster Restaurant Karel 5 om samen te eten, te drinken en het leven te vieren.

FAQ

Is er WiFi beschikbaar in de hotelkamers?

Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.

Kan ik een extra bed in de kamer krijgen?

Het is mogelijk om voor aankomst een extra bed bij te boeken. De volgende kosten zijn hieraan verbonden:

  • Kinderen tussen 0-2 jaar oud kunnen gratis in een babybedje op de kamer van de ouders verblijven;
  • Kinderen tussen 3-12 jaar kunnen een kamer delen met hun ouders. De kosten voor een extra bed bedragen €40 per dag; Dit is op aanvraag en alleen mogelijk in specifieke kamertypes.
  • Een extra bed voor gasten van 12 jaar en ouder kan geboekt worden tegen een vergoeding van €40 per dag. Dit is op aanvraag en alleen mogelijk in specifieke kamers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Reserveringen via +31 30 233 74 61 of door een e-mail te sturen naar reservations@karelv.nl.

Wat is het check-in beleid?

De standaard inchecktijd is 15.00 uur. Als u eerder aankomt, kunt u uw bagage in het hotel achterlaten.