speciale gelegenheden

Met monumentale elegantie

Wij kennen veel momenten in het leven die gevierd mogen worden. Om deze speciale gelegenheden memorabel te maken, kunt u ervoor kiezen om op zoek te gaan naar een passende locatie. Met 13 heel verschillende zalen, prachtige tuinen en meerdere terrassen kan Grand Hotel Karel V zomaar de perfecte plek zijn voor uw huwelijk, verjaardag, babyshower of jubileum zijn.

Huwelijk

Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met hapjes, drankjes en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van ceremonie en receptie tot diner.

Verjaardag

Wie jarig is, wil dat graag vieren! Als u op zoek bent naar een sfeervolle en bijzondere locatie om uw verjaardag te vieren, dan zijn er bij Grand Hotel Karel V genoeg keuzes. Een intieme setting of een feestelijke borrel in een van onze grote karakteristieke zalen. Wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke verjaardag van te maken.

jubileum

Een jubileum is bij uitstek een goede reden om een event te organiseren. Wij snappen dat u even stil wilt staan bij belangrijke mijlpalen. Viert uw onderneming haar 20 jarig jubileum, dan is het ook een goed moment om uw zakelijke ambities met uw medewerkers en stakeholders te delen. Een inspirerende locatie met een centrale ligging.

Ook voor jubilea voor een huwelijk hebben wij verschillende opties. Een diner met een klein gezelschap of een drankje buiten in een van onze tuinen.

promotie

Het organiseren van een promotioneel evenement is een effectieve manier om je bedrijf op de kaart te zetten. Je kan er zowel je merk als je producten en diensten mee promoten. Promotionele events zijn ideaal voor het lanceren van nieuwe producten of een samenwerking met andere bedrijven. Verder zijn het perfecte gelegenheden voor persoonlijk contact met je klanten. 

presentatie of lancering

Na jaren van ontwikkeling mag een exclusieve high-end presentatie of lancering niet ontbreken. Maak indruk door het op deze inspirerende locatie te organiseren. al die jaren bouwen, schrijven of studeren mag een mooie productpresentatie, boeklancering of afstudeerviering niet ontbreken. In het hart van Utrecht en centraal in het land heeft u de keuze uit 13 historische zalen, tuinen en terrassen om uw nieuwe mijlpijl te vieren met een gezelschap tot 150 personen.

Ontdek meer

Karel 5 heeft verschillende zalen van diverse omvang met een capaciteit tot 150 personen.
Eet, drink en vier het leven waar de “V” verandert naar de “5”. Karel 5 is het culinaire label van Grand Hotel Karel V.