• KRUIDENTUIN

    In deze tuin wordt onder andere munt, moarda, laurier, bieslook, maggi en borage gekweekt. De koks van Restaurant Karel 5 en Brasserie Goeie Louisa maken gebruik van deze ‘kruiden uit eigen tuin’ in de culinaire gerechten. Omringd door planten en bomen is dit een unieke locatie om te borrelen.

    Geschikt tot 50-60 personen staand.

ZAALOPSTELLINGEN

  • Oppervlakte

    66 m2

  • Borrel

    50 personen

MEER OVER

MEETINGS EN EVENTS

  • ONZE ZALEN

    Bij Grand Hotel Karel V vergadert u in stijl, omringd door geschiedenis. Onze zalen zijn vernoemd naar bijzondere gasten uit het verleden, zoals Maria van Hongarije. Van intieme ruimtes tot plenaire zalen met break-out mogelijkheden: hier vindt u de perfecte setting voor elke bijeenkomst.

  • ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

    Vergaderen bij Grand Hotel Karel V betekent rust, comfort en inspiratie, op loopafstand van het bruisende Utrecht. Onze complete vergaderarrangementen bieden alles wat u nodig heeft. Of u nu een meeting, workshop of congres organiseert, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring in een historische setting.

  • PRIVATE DINING

    Geniet van een exclusief diner in een sfeervolle, besloten setting. Of het nu gaat om een zakelijk diner of een intieme bijeenkomst met familie, onze chefs creëren een op maat gemaakt menu, volledig afgestemd op uw wensen.