zakelijke mogelijkheden

Grand Hotel Karel V is de sleutel naar comfort, inspiratie en kwaliteit. Onze 121 kamers bieden alle rust om bij te komen na een drukke zakelijke dag en de comfort om nog even door te werken als dat nodig is. Daarnaast bieden onze 13 vergaderruimtes de mogelijkheid om een bijeenkomst te organiseren tot maar liefst 150 personen. Je zakenreis combineren met ontspanning en beleving? Onze restaurants geven je de mogelijkheid culinair te genieten. Daarnaast is het hotel midden in de stad gelegen, op loopafstand van alle bezienswaardigheden en gezelligheid.

voordelen vanaf 50 nachten per jaar

een plaats om elkaar te ontmoeten

Grand Hotel Karel V is het best bewaarde monumentale geheim van Utrecht. Met 10.000 vierkante meter aan groene oase is dit de perfecte plek om even op adem te komen. Geniet van hemelse klassiekers in onze bistro, subtiele elegantie in ons restaurant of een heerlijk glas wijn op ons zonovergoten terras. De magie van het klooster heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe en ongedwongen vorm van gastronomie. Daarnaast heeft het hotel een rijke geschiedenis.

Een stijlvol zakendiner? Een speciale familiegelegenheid? Of een romantisch diner met een keuken die tot de sterren reikt? Restaurant Karel 5 in Utrecht (voorheen Grand Restaurant Karel V) is de perfecte plek.

Bistro Karel 5 in Utrecht: een heerlijke beleving van onze kloosterkeuken met een creatieve twist.

Karel V is een officiële trouwlocatie. Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.