zakelijke mogelijkheden

Grand Hotel Karel V is waar comfort, inspiratie en kwaliteit samenkomen. Onze 121 kamers bieden alle rust om bij te komen na een drukke zakelijke dag en het comfort om nog even door te werken als dat nodig is. Daarnaast bieden onze 13 vergaderruimtes de mogelijkheid om een bijeenkomst te organiseren tot maar liefst 150 personen.

Uw zakenreis combineren met ontspanning en beleving? Onze restaurants bieden u de gelegenheid om culinair te genieten. Daarnaast is het hotel midden in de stad gelegen, op loopafstand van alle bezienswaardigheden en gezelligheid die Utrecht te bieden heeft.

voordelen vanaf 50 nachten per jaar

een plaats om elkaar te ontmoeten

Grand Hotel Karel V is misschien wel het best bewaarde monumentale geheim van Utrecht. Met 10.000 vierkante meter aan groene oase is dit de perfecte plek om even op adem te komen. Geniet van hemelse klassiekers in onze bistro, subtiele elegantie in ons restaurant of een heerlijk glas wijn op een van onze terrassen. De magie van het klooster heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe en ongedwongen vorm van gastronomie. Daarnaast heeft het hotel een rijke geschiedenis.

Voor de echte fijnproever die geniet van bijzondere gerechten! Dan is een diner bij Restaurant Karel 5 echt iets voor u. 

Of het nu gaat om een evenement voor een klein aantal mensen of voor een zeer grote groep, bij Karel V hebben we altijd een geschikte locatie met de juiste sfeer en energie. 

Bistro Karel 5 in Utrecht: een heerlijke beleving van onze kloosterkeuken met een creatieve twist.