ontmoet het team
Functie in beeld
Benieuwd hoe het is om te werken bij een vijfsterren hotel in hartje Utrecht?
Op deze pagina laten we graag een aantal mensen zien die uw bezoek aan Grand Hotel Karel V mede mogelijk maken. Zij vertellen u iets meer over wat Grand Hotel Karel V voor hen betekent.
Leo Hollman
General manager en werkzaam bij Grand Hotel Karel V sinds 1999.
”Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.”
Mirck Klerk
Operations manager
Leon Mazairac
Chef de cuisine Restaurant Karel 5
Johan Kragtwijk
Maître sommelier
“Uiteindelijk draait het er in dit vak om dat gasten blij verrast en voldaan hun weg vervolgen en graag weer eens terugkomen.”
Wendy van Espelo
Front Office manager
”Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag samen met het Front Office team de gasten mag verwelkomen, door ze aandacht te geven en ze positief te verrassen.”

Leo Hollman
General Manager
“Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.
Het mooiste is natuurlijk om onze gasten blij te maken, dit samen met een fijn team.”

Wendy van Espelo
Front Office Manager
“Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag samen met het Front Office team de gasten mag verwelkomen, door ze aandacht te geven en ze positief te verrassen. Hier werken we met het team allemaal hard aan. Het ultieme doel is om gasten een onvergetelijk herinnering te geven.”

Leon Mazairac
Chef de cuisine Restaurant Karel 5

Johan Kragtwijk
Maître-sommelier

Mat Zwetsloot
Chef Bistro Karel 5

Jet Aalders
Manager Bistro Karel 5

Maxime Busnel
Revenue & reservations manager

Koen van den Berg
Operations manager
grand hotel karel v
Teruggetrokken uit het stadsleven, de Dom waakt en de muur beschermt. Het zoete geluid van de straat ebt weg in de verte. Hoeveel voetstappen zouden hier geweest zijn? Grand Hotel Karel V heeft een rijke geschiedenis.
Wil jij werken in een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd?
Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.
ontmoet het team
Functie in beeld
Benieuwd hoe het is om te werken bij een vijfsterren hotel in hartje Utrecht?
Op deze pagina laten we graag een aantal mensen zien die uw bezoek aan Grand Hotel Karel V mede mogelijk maken. Zij vertellen u iets meer over wat Grand Hotel Karel V voor hen betekent.

LEO HOLLMAN
- General Manager

Koen van den berg
- Operations Manager

LEON MAZAIRAC
- Chef de cuisine Restaurant Karel 5

Rob beemer
- Hoofd portiers

Wendy van espelo
- Front Office Manager
grand hotel karel v
Teruggetrokken uit het stadsleven, de Dom waakt en de muur beschermt. Het zoete geluid van de straat ebt weg in de verte. Hoeveel voetstappen zouden hier geweest zijn? Grand Hotel Karel V heeft een rijke geschiedenis.
Wil jij werken in een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd?
Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.