ontmoet het team

Functie in beeld

Benieuwd hoe het is om te werken bij een vijfsterren hotel in hartje Utrecht?

Op deze pagina laten we graag een aantal mensen zien die uw bezoek aan Grand Hotel Karel V mede mogelijk maken. Zij vertellen u iets meer over wat Grand Hotel Karel V voor hen betekent.

 

Leo Hollman

General Manager

“Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.

Het mooiste is natuurlijk om onze gasten blij te maken, dit samen met een fijn team.”

Mirck Klerk

Operations manager

Wendy van Espelo

Front Office Manager

“Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag samen met het Front Office team de gasten mag verwelkomen, door ze aandacht te geven en ze positief te verrassen. Hier werken we met het team allemaal hard aan. Het ultieme doel is om gasten een onvergetelijk herinnering te geven.”

Leon Mazairac

Chef de cuisine Restaurant Karel 5

Johan Kragtwijk

Maître-sommelier

Mat Zwetsloot

Chef Bistro Karel 5

Jet Aalders

Manager Bistro Karel 5

Maxime Busnel

Revenue & reservations manager

Koen van den Berg

Operations manager

grand hotel karel v

Teruggetrokken uit het stadsleven, de Dom waakt en de muur beschermt. Het zoete geluid van de straat ebt weg in de verte. Hoeveel voetstappen zouden hier geweest zijn? Grand Hotel Karel V heeft een rijke geschiedenis.

Wil jij werken in een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd?

Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.