EVENTS UTRECHT

Culinair entertainment

Wil jij dit een stijlvol evenement organiseren? En op zoek naar een bijzondere locatie in Utrecht? Karel 5 Events is de professional in het organiseren van bedrijfs- en familiefeesten. Zo behoort een goede culinaire performance tijdens het feest tot onze topprioriteiten. Door de diverse intieme en grote ruimtes is Karel 5 Events geschikt voor elk feest. Bovendien is de authentieke locatie rijkelijk versierd met decoratie.

Feestlocatie voor compleet bedrijfs- of personeelsfeest

Karel 5 Events biedt vele mogelijkheden voor jouw bedrijfs- of personeelsfeest! Zo lichten we graag onze Caves Caroli uit. De monumentale kelder is een sfeervolle feestlocatie. Exclusief af te huren en bij uitstek geschikt voor een feest tot 40 personen. Met personalised kleurverlichting en meerdere privé ruimtes ideaal om het ontvangst, het diner en wellicht nog een dansje om het optimaal te vieren. Er is een groot scherm aanwezig voor het delen van een bedrijfspresentatie of fotoherinneringen van de familie.

Bedrijfsfeest Utrecht

Je werknemers belonen met een knalfuif om de drukke decembermaand af te sluiten? Stijlvolle evenementen voor het bedrijf als gala’s en recepties organiseer je bij Karel 5 Events in Utrecht. Bij ons worden je collega’s tijdens het event helemaal in de watten gelegd. Ideeën en tips nodig voor je bedrijfsfeest? Van vijfgangenmenu met gourmetgerechten of bourgondische kloostergerechten tot een aangeklede borrel. Alles is mogelijk!

Familiefeest Utrecht

Samen met de familie bijeenkomen voor een gezellige en zorgeloos feest? Karel 5 Events maakt het mogelijk. Een grote keuze aan sfeervolle ruimtes exclusief voor jullie familie. De culinaire omlijsting van het event wordt desgewenst verzorgd door onze bistronomische- of de gastronomische keuken. Van lunch tot Afternoon Tea en van borrel tot kerstdiner. Bij ons is het met culinair goed toeven. Trekken jullie er met de familie graag op uit? De activiteiten georganiseerd in de stad maken het familiefeest helemaal af. Een meerdaags feest vieren voor het ultieme familieweekend? Boek één van onze hotelarrangementen! Zo geniet je niet alleen van een heerlijk diner, maar overnacht je ook in een unieke hotelkamer. Een luxe arrangement met alles erop en eraan.

Netwerkborrel Utrecht

Op zoek naar een nieuwe locatie voor de (maandelijkse) netwerkborrel? Of voor een bijzonder event een extra speciale locatie in gedachten? Dan ben je bij Karel 5 Events aan het juiste adres. Centraal gelegen en een uitblinker in gastvrijheid. Hef het glas bijvoorbeeld in de Caves Caroli, een intieme doch multifunctionele ruimte. Karel 5 is zonder twijfel de perfecte netwerklocatie.

Meer informatie over de mogelijkheden van onze evenementenlocatie?

Nieuwsgierig? Neem dan direct contact op met Karel 5 Events. Bel +31(0)30 233 75 50. Wij horen graag meer over jouw evenement!