TROUWLOCATIE IN UTRECHT

Een dag om nooit te vergeten

Op de mooiste dag van uw leven zorgen wij voor een onvergetelijke ceremonie, receptie, diner, feest of huwelijksnacht.

Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met food, drinks en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van bruidstaart en receptie tot diner en feestavond.

CEREMONIE

Na het ontvangst kan de officiële huwelijksceremonie beginnen! Buiten trouwen? Bij Karel V kunnen jullie in de feeërieke tuinen elkaar het Ja-woord geven onder een eeuwenoude Plataan. Liever in de winter trouwen wanneer de sneeuw het iconische witte pand omtovert tot een sprookjesachtig tafereel? Trouw dan in een van onze bijzondere zalen met historische allure. Authentieker dan de veertiende-eeuwse eikenhouten boogconstructie van het dak in de Unico van Wassenaer zaal wordt het niet.

RECEPTIE

Proost met bubbels op jullie als kersvers echtpaar bijvoorbeeld in de Maria van Hongarije zaal. De marmeren vloer, het schitterende balkenplafond met kroonluchters en prachtige schouw geven een chique klassieke uitstraling. Geniet van alle gelukwensen welke jullie in ontvangst mogen nemen en snijd samen de bruidstaart aan. Het gezelschap wordt tijdens de borrel voorzien van uitgeserveerde drankjes en exclusieve hapjes.

diner

Veelste snel gaat de dag voorbij en schuiven jullie aan voor het diner, waar in alle rust genoten kan worden van een culinary experience. Want wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond. Terwijl de smaakpapillen worden geprikkeld met verleidelijke signature dishes en een avontuurlijke wijnreis, zijn het de sketches en speeches die jullie hart strelen. Dit arrangement is beschikbaar voor 125,50 per persoon Inspired by Bistro of 186 per persoon Inspired by Gastro.

overnachten

Maak uw dag compleet met een overnachting in onze bruidssuite. Of kies een suite naar keuze. Geniet van ons wellness centre, Champagne en rozenblaadjes op de kamer en een uitgebreid ontbijt.