Grand Hotel Karel V

Geachte gast,

In ons monumentale pand en in onze grote tuinen hebben we gelukkig veel ruimte. Meer dan voldoende om u en uw gasten op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daarnaast hebben wij natuurlijk alle noodzakelijke maatregelen getroffen om een veilige omgeving te garanderen. Onder andere het plaatsen van ontsmettingszuilen door het hele pand. Let op! Wij zijn enkel geopend voor hotelgasten die overnachten.

Om het Covid-19 virus een halt toe te roepen zijn er een aantal maatregelen genomen door de overheid waar wij ons te allen tijde aan zullen houden voor uw en onze veiligheid.

Lees hieronder meer over de exacte details.

Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0)30 233 75 55.

Hartelijke groet,

Team Grand Hotel Karel V

MAATREGELEN

In onze restaurants en bar:

 • Ontvangen wij vanwege de nieuwe maatregelen tijdelijk geen gasten in het restaurant of de bistro

In onze zalen:

 • Kunnen wij geen eet- en drinkwaren aanbieden
 • Moeten alle gasten zich registreren bij binnenkomst
 • Plaatsen wij alle gasten op gepaste afstand van elkaar

BISTRO

Wij verwelkomen u zodra het weer mogelijk is graag in onze Bistro voor een heerlijk 3-gangen menu of op ons terras voor een hapje en drankje in de voorjaarszon. Nu is de bistro tijdelijk gesloten tot nadere berichtgeving

EVENTS & RESTAURANT

Op dit moment zijn wij alleen geopend voor hotelgasten die overnachten.
Restaurant Karel 5 is tijdelijk niet mogelijk om te reserveren
Bistro Karel 5 is tijdelijk niet mogelijk om te reserveren

Informatie over het huren van zalen is op aanvraag, ons team denkt graag met u mee in de mogelijkheden.

Meer informatie

Hou onze website en deze pagina in de gaten voor meer informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0)30 233 75 55.

Wellness

Geopend op reservering: van 06.00 uur tot 23.00 uur

Een verfrissend wellness-avontuur. Dompel onder in de elementen en hervind uw balans. De sauna verhoogt de weerstand en herstelt de harmonie in het lichaam. Ontspan daarna in het stoombad, het solarium of het verkwikkende jet-stream bad. In onze wellness is badkleding verplicht.

Puur

By Kristel

Bekijk behandelingen | Reserveren

Neem een kleine pauze van het dagelijks leven. Iedere massage en elke druppel weldadige olie doen het lichaam herleven. Schoonheidsspecialiste Kristel van Oostenbruggen verwelkomt u in de zevende hemel met heerlijke behandelingen.

RESERVEER EEN BEHANDELING

Aandacht voor lichaam en geest. Verfris en verstevig de huid met een van de diepwerkende gezichtsbehandelingen, manicures of lichaamspakkingen. Vergeet daarna al uw zorgen tijdens een van de heerlijke massages.

Tijdelijk gesloten

Annuleringsbeleid: als u niet in de mogelijkheid bent om op uw afspraak te komen, vragen we u dit 48 uur van te voren aan te geven. Voor reserveringen die geannuleerd worden in minder dan 48 uur van te voren, wordt 50% van de totale boeking alsnog in rekening gebracht. Voor reserveringen die binnen 24 uur van te voren geannuleerd worden, geldt dat 100% van de totale boeking in rekening wordt gebracht. Wanneer u te laat bent op uw afspraak, wordt de geplande eindtijd van de behandeling aangehouden.

  Veel gestelde vragen COVID-19

  Algemeen

  Door middel van duidelijk aangegeven routing in alle publieke ruimtes en aangepaste opstellingen in onze restaurants en zalen.

  In de algemene ruimtes en de zalen zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig.

  Bij iedere ingang staat een portier die onze gasten welkom heet en de gezondheidsvragen stelt. Alleen gasten met een reservering mogen binnenkomen, zodat wij altijd weten hoeveel gasten er aanwezig zijn.

  Wij kunnen uw jas niet meer van u aannemen, deze mag u zelf ophangen aan de daarvoor bestemde kapstokken. Onze medewerkers zullen deze aanwijzen.

  Afhankelijk van waar u moet zijn, krijgt u een toiletgroep aangewezen.

  Wij zorgen dat alle maatregelen die wij nemen duidelijk zichtbaar zijn en daarnaast lopen er voldoende medewerkers om uw vragen te beantwoorden en u verder te informeren.

  Ja, u kunt nog steeds onder dezelfde voorwaarden uw auto bij ons parkeren. Wij zullen u aan het einde van uw verblijf voorzien van een uitrijkaart.

  Kamers & Faciliteiten

  In principe verloopt inchecken zoals u van ons gewend bent. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, staan bij de receptie plexiglas schermen. Ook wordt de receptie regelmatig schoongemaakt.

  Uw kamer wordt alleen schoongemaakt als u niet aanwezig bent. Indien u de hele dag binnen de muren van Karel V blijft, kunt u in overleg met de receptie aangeven hoe laat u wilt dat uw kamer schoongemaakt wordt. Dit kan tussen 09:00 en 14:00 uur.

  Het is op dit moment enkel mogelijk om ontbijt op uw kamer te bestellen. Wij bieden hiervoor take-away aan. Uw bestelling hiervoor kunt u doorgeven aan de receptie via de kaart die op de kamer ligt.

  Onze portiers zullen u vragen of het gewenst is om uw bagage naar de kamer te brengen en zij zullen dit doen met een trolley.

  Onze fitness- en wellnessfaciliteiten zijn tijdelijk gesloten.

  Op dit moment is er geen roomservice beschikbaar tot nadere informatie. Wel is het mogelijk om take-away te bestellen bij de receptie.

  Tijdelijk is onze hotelbar gesloten.

  Events

  Al onze zalen zijn aangepast aan de 1,5 metersamenleving. Ons team denkt graag met u mee in de mogelijkheden en welke zaal en opstelling hiervoor geschikt zijn.

  Tijdelijk is het niet mogelijk om gebruik te maken van lunch en/of diner.

  Pauzes buiten de zaal zijn mogelijk in tijdsblokken. Op de dag van de bijeenkomst worden de mogelijkheden met u besproken. Wel proberen wij het aantal bewegingen in het pand tot een minimum te beperken.

  Restaurant & Bistro & Terras

  Uitserveren van dranken en gerechten gebeurt door middel van speciale plateaus en karretjes.

  De opstellingen in onze Bistro en Restaurant zijn aangepast aan de 1,5 meterregel. Ook de stoelen aan de tafels zijn uit elkaar gezet. In iedere ruimte is één ingang en één uitgang, tenzij de doorgang genoeg ruimte biedt om tweerichtingsverkeer mogelijk te maken.

  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X