Cadeaukaart

De perfecte verrassing

U hoeft niet lang te twijfelen. Een ervaring is namelijk het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Met een combinatie van eten, drinken, ontspannen en wellness in de mooiste stad van het land, maakt u iedereen gelukkig.

Bestel via het formulier onderaan deze webpagina direct uw cadeaukaart.

Vraag een cadeaukaart aan!

Iemand echt goed verrassen? Geef een cadeaukaart van Grand Hotel Karel V cadeau. U bepaalt het gewenste bedrag (tussen 10 en 400 euro), de ontvanger de invulling. Van een Afternoon Tea of een 4-gangen diner, tot een complete ervaring met overnachting. Alles is mogelijk. De cadeaukaart is geldig voor het hotel, Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5. Vraag uw cadeaukaart aan via het formulier hiernaast.

Ophalen bij de receptie – nog binnen 24 uur!

U kunt de cadeaukaart ophalen bij de receptie (Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1, Utrecht). De cadeaukaart ligt binnen 24 uur voor u klaar bij de receptie. U kunt het bedrag betalen en de cadeaukaart direct meenemen. Zo heeft u binnen een korte tijd nog een fantastisch cadeau.

Per post toesturen

U kunt er ook voor kiezen om de cadeaukaart per post te laten sturen. Echter neemt dit meer tijd in beslag. Hiervoor moet eerst het bedrag bij ons op de rekening binnen zijn. Meer informatie over de betaling sturen wij u per mail, nadat u de aanvraag heeft ingediend. Hoe snel de betaling bij ons binnen is, is afhankelijk van de bank. Na de ontvangen betaling wordt de cadeauvoucher gemaakt en zo spoedig mogelijk op de post gedaan. Wij kunnen geen levertijd garanderen en zijn hierbij afhankelijk van het postbedrijf. Graag verzoeken wij u om voor de zekerheid rekening te houden met een levertijd van 5 werkdagen. De verzendkosten van de cadeaukaart bedragen €4

Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@karelv.nl of stel u vraag aan de receptie via 030 233 75 55

  Saldo

  Al een cadeaukaart ontvangen? Check hier uw saldo

  Lente Special

  Even lekker er tussenuit? Geniet van de lente in het centrum van Utrecht, maar wel midden in een groene omgeving. Boekt u de Lente Special, dan geniet u van:

  – Een verblijf in één van onze luxe kamers voor twee personen
  – Ontbijt in de hotelkamer
  – Gratis parking op ons eigen terrein

  Vanaf €168,- per nacht

  X