Cadeaubon

Het perfecte cadeau

Verras uw geliefde met de Grand Hotel Karel V Gift Card. U kunt zelf het gewenste bedrag bepalen. Zo kan de ontvanger zelf bepalen waar hij het aan uitgeeft. Van een Afternoon Tea of een uitgebreide lunch tot een 4-gangen diner of een complete beleving met een overnachting. Alles is mogelijk. De cadeaukaart is geldig voor het hotel, Restaurant Karel 5 en Brasserie Goeie Louisa.

Het perfecte cadeau

Een Karel V-ervaring is het mooiste geschenk om te krijgen en te geven. Een bezoek aan een wellnesscentrum in de mooiste stad van het land, gecombineerd met drankjes, eten en ontspanning, maakt iedereen gelukkig.

Afhalen bij de receptie - binnen 24 uur!

U kunt de cadeaukaart afhalen bij de receptie (Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1, Utrecht). De cadeaukaart ligt binnen 24 uur voor u klaar bij de receptie. U kunt het bedrag voldoen en de cadeaukaart direct meenemen. Zo heeft u binnen korte tijd een fantastisch cadeau.

Per post verzenden

U kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon per post te versturen. Dit kost echter meer tijd. Om dit mogelijk te maken, moeten wij eerst het bedrag voor de cadeaubon ontvangen. Meer informatie over de betaling ontvangt u per e-mail nadat u het formulier hebt ingediend. Hoe snel de betaling bij ons binnen is, hangt af van de bank.

Als de betaling binnen is, wordt de cadeaubon zo snel mogelijk gemaakt en op de post gedaan. Wij kunnen geen levertijd garanderen, dit is afhankelijk van het postbedrijf. Verzendkosten voor de cadeaukaart bedragen €5.

Andere vragen?

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@karelv.nl of vraag het aan de receptie via +31(0)302337555.