Cadeaukaart

De perfecte verrassing

U hoeft niet lang te twijfelen. Een ervaring is namelijk het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Met een combinatie van eten, drinken, ontspannen en wellness in de mooiste stad van het land, maakt u iedereen gelukkig.

Een aantal voorbeelden waar onze cadeaukaart voor gebruikt kan worden:

  • Een 4-gangen Seizoensmenu in restaurant Karel 5. Inclusief aperitief, wijnen, mineraalwater, koffie/thee met mignardises
  • Een 4-gangen menu in Bistro Karel 5. Inclusief aperitief, wijnen, water, koffie complèt
  • Een Afternoon Tea in Bistro Karel 5
  • Een arrangement naar keuze. Bekijk ze hier

Vraag een cadeaukaart aan!

Wilt u iemand echt goed verrassen? Met de Grand Hotel Karel V Cadeaukaart bepaalt u zelf het gewenste bedrag. Op deze manier kan de ontvanger de invulling helemaal zelf bepalen. Van een Afternoon Tea of een uitgebreide lunch, tot aan een 4-gangen diner of een complete ervaring met overnachting. Alles is mogelijk. De cadeaukaart is geldig voor het hotel, Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5.

Per post of bij de receptie

Wij helpen u graag verder met het maken van het perfecte cadeau. Stuur een mail naar receptie@karelv.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, of bel naar 030 233 75 55.


Secret Deal 5% Off & Free Upgrade

Book now on our official website to claim an exclusive 5% discount on the best available rate & a free room upgrade when available!