Medewerker kameronderhoud

Voor onze Housekeeping zijn we op zoek naar een

Medewerker Kameronderhoud

Grand Hotel Karel V is voor de afdeling Housekeeping per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve nieuwe medewerker kameronderhoud! Zie jij jezelf werken in een monumentaal, vijfsterren hotel in het historisch centrum van Utrecht? Lees dan snel verder!

GRAND HOTEL KAREL V- UTRECHT
Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterren hotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 12 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre.

PROFIEL

  • Je vindt het leuk om mede verantwoordelijk te zijn voor de schoonmaak van de 5-sterren kamers.
  • Je vindt het prettig mee te werken aan een aangenaam verblijf voor onze gasten.
  • Je bent vooral in de ochtenduren beschikbaar vanaf 09.00 uur.
  • Je bent met name bereid op vrijdag/zaterdag en/of zondag te werken.
  • Je leeftijd is niet van belang.
  • Je ervaring is ook niet van belang.
  • Je wilt leuke collega’s en een mooi en fijn bedrijf om voor te werken.

WIJ BIEDEN
Werken bij Grand Hotel Karel V

Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’ en opleidingsmogelijkheden.

Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid!

REAGEREN
Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken (personeelszaken@karelv.nl). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen.

Secret Deal 5% Korting

Reserveer nu via deze link om uw Secret Deal met 5% korting te ontvangen (op basis van beschikbaarheid)

X