Werken bij Karel V

Benieuwd hoe het is om te werken bij een vijfsterren hotel in hartje Utrecht?

Op deze pagina laten we graag een aantal mensen zien die uw bezoek aan Grand Hotel Karel V mede mogelijk maken. Zij vertellen je graag iets meer over wat Grand Hotel Karel V voor hen betekent.

voordelen van Karel V

Wie worden je collega's?

Grand Hotel Karel V is een groot bedrijf met zo’n 190 medewerkers. Hierdoor zijn er veel collega’s die je kunnen helpen en zij vertellen graag hun ervaringen bij Grand Hotel Karel V. 

“Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.

Het mooiste is natuurlijk om onze gasten blij te maken, dit samen met een fijn team.”

“Ik woon al bijna heel mijn leven in Utrecht en toen het hotel openende in 1999 was dat zo’n mooi project dat ik daar direct aan mee wilde doen. Sindsdien kwamen er steeds weer mooie functies beschikbaar, waardoor de uitdaging groot bleef. ”

”Karel V is een vrij platte organisatie waar een ieder welkom is en weinig hiërarchie heerst. Voor de schermen strak en chique, achter de schermen plezier en saamhorigheid. Daarnaast is het bijzondere aan Grand Hotel Karel V dat het standalone hotel is. Dit geeft enorm veel vrijheid. Alles; vanaf het begin tot het eind wordt binnen de muren van dit hotel bedacht en uitgevoerd. ”

“Het is een unieke locatie en voor mij als echte geboren en getogen Utrechter een droom om hier te helpen Karel 5 op de (gastronomische) kaart te zetten.
Het bedrijf is dynamisch in al zijn facetten en vooral uniek met zijn 5 sterren in het historisch hart van de stad. Een werkomgeving om van te dromen.”

”Grand Hotel Karel V heeft alles wat ik zocht, een independent 5-sterren hotel middenin het Centrum. Het hotel heeft een rijke historie, staat culinair op hoog niveau en het is natuurlijk een prachtig pand. Ik kwam erachter dat de mogelijkheden eindeloos zijn en je enorm veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en te doen wat je leuk vindt.”

“Het leukste aan mijn werk is dat ik elke dag samen met het Front Office team de gasten mag verwelkomen, door ze aandacht te geven en ze positief te verrassen. Hier werken we met het team allemaal hard aan. Het ultieme doel is om gasten een onvergetelijk herinnering te geven.”

“Het leek mij, voordat ik hier kwam solliciteren, geweldig om voor dit mooie hotel te gaan werken. Een hotel met 5 sterren, met een grote naam, gevestigd in een prachtig pand op een perfecte locatie en in ‘mijn’ stad Utrecht. Wat wil je nog meer. Het totale product wat Karel V te bieden heeft klopt gewoon. ”

” Het bedrijf heeft me gegrepen en op de juiste momenten mij de juiste mogelijkheden gegeven”

Betty piepot

”Mijn ambitie was altijd om betrokken te worden bij een pre-opening van een hotel en deze kans heb ik bij Karel V gekregen in 1999.”

grand hotel karel v

De geschiedenis van dit eeuwenoude Rijksmonument is overal zichtbaar en voelbaar. In het hart van de stad Utrecht op loopafstand van de Oude Gracht, Mariaplaats en Domtoren delen wij ons verhaal met jou.

Onze medewerkers zijn de kern van ons succes en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures en ontdek welke mogelijkheden er zijn om bij ons te komen werken. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Een 14e-eeuws klooster in het centrum van Utrecht. Grand Hotel Karel V was ooit de thuisbasis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag is het een van de meest verrassende schuilplaatsen van de stad.