WERKEN BIJ KAREL V

    Benieuwd hoe het is om te werken bij een vijfsterrenhotel in hartje Utrecht? Bekijk onze video en krijg een kijkje in de wereld van Grand Hotel Karel V, en ontdek waarom bij ons werken een unieke ervaring is.

ONTDEK DE

VOORDELEN VAN KAREL V

  • Honest Hospitality

    Een werkplek waar het elke dag draait om mensen. Waar we moeiteloos schakelen tussen een informele sfeer onderling en uiterst professionele service naar onze gasten.

  • Een 24/7 werkplek

    Er is altijd een afdeling waar je terecht kunt, waardoor je werk aansluit bij jouw favoriete werktijden.

  • Groot maar klein

    Met bijna 200 collega’s is er altijd wel iemand om je te helpen. Door onze platte organisatiestructuur kun je gemakkelijk bij iedereen terecht.  

  • Utrechtse 5-sterren Hospitality

    Grand Hotel Karel V is uniek dankzij onze Utrechtse toegankelijkheid. Hierdoor voelt niemand zich buitengesloten van onze luxe vijfsterrenervaring.

  • Unieke locatie

    Wie kan zeggen dat hij of zij werkt in het enige vijfsterrenhotel midden in het centrum van Utrecht? Ommuurd en daardoor misschien wel het best bewaarde geheim van de stad.

  • Een heldere bedrijfscultuur

    Wij staan voor Kwaliteit, Aandacht, Respect, Enthousiasme en Luisteren – waarden die we dagelijks in ons werk toepassen.

  • Weten waar je werkt

    Ontvang een overnachting bij ons als gast (en wie neem jij mee?), zodat je de gastbeleving nog beter kunt begrijpen en verbeteren.

  • Uitstekende bereikbaarheid

    Slechts 10 minuten lopen vanaf het Utrecht Centraal, het grootste knooppunt van Nederland.

  • Flexibel werken

    Geef je beschikbaarheid eenvoudig door via een app, zodat je invloed hebt op je rooster.

  • Friends & Family tarieven

    Profiteer van speciale overnachtingstarieven voor jezelf, familie en vrienden (op aanvraag en beschikbaarheid).

  • Vastigheid en zekerheid

    Elke maand op een vaste dag je salaris, dat ook klopt.

  • Zorg voor elkaar

    Korting op je aanvullende ziektekostenverzekering bij Menzis, CZ of Zilveren Kruis.

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Grand Hotel Karel V is een groot bedrijf met zo’n 190 medewerkers. Hierdoor zijn er altijd collega’s die je kunnen helpen en die hun ervaringen met jou willen delen.

 

Op deze pagina stellen we een aantal van onze medewerkers aan je voor. Zij vertellen graag wat werken bij Grand Hotel Karel V voor hen betekent.

  • LEO HOLLMAN

    General Manager

    “Hotellerie is mijn grote passie, alle hospitality onder één dak van een onafhankelijk hotel, in een historische omgeving, met fijne mensen, in een heerlijke stad.

    Het mooiste is natuurlijk om onze gasten blij te maken, dit samen met een fijn team.”

  • Caro Verhaak

    Reservations

    “Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in de hospitality en kwam terecht bij Grand Hotel Karel V, waar persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd. In mijn rol regel ik alle binnenkomende reserveringen en zorg ik dat de wensen van onze gasten tot in detail zijn voorbereid. Zo kunnen zij zorgeloos genieten van hun verblijf. Samen met collega’s uit alle afdelingen zetten we ons dagelijks in om elke gast een warme, unieke en memorabele ervaring te bieden.”

  • ROB BEEMER

    Portier

    “Het leek mij, voordat ik hier kwam solliciteren, geweldig om voor dit mooie hotel te gaan werken. Een hotel met 5 sterren, met een grote naam, gevestigd in een prachtig pand op een perfecte locatie en in ‘mijn’ stad Utrecht. Wat wil je nog meer. Het totale product wat Karel V te bieden heeft klopt gewoon. ”

  • VALERIE FRAIKIN

    Marketing

    "Een creatieve functie binnen de hospitality sector, daar was ik naar opzoek. Bij Grand Hotel Karel V komt dat voor mij samen. De mooie omgeving, rijke historie en oprechte gastvrijheid maken dit een fantastische plek om te werken! Daarnaast is er veel ruimte voor vrijheid en creativiteit, wat ik heel leuk vind. De locatie is een groot pluspunt, midden in de stad Utrecht, en toch heb ik iedere dag het gevoel dat ik even weg ben.

  • MIRCK KLERK

    F&B Manager

    “Ik woon al bijna heel mijn leven in Utrecht en toen het hotel openende in 1999 was dat zo’n mooi project dat ik daar direct aan mee wilde doen. Sindsdien kwamen er steeds weer mooie functies beschikbaar, waardoor de uitdaging groot bleef. ”

  • LEON MAZAIRAC

    Chef de cuisine

    “Het is een unieke locatie en voor mij als echte geboren en getogen Utrechter een droom om hier te helpen Karel 5 op de (gastronomische) kaart te zetten.

    Het bedrijf is dynamisch in al zijn facetten en vooral uniek met zijn 5 sterren in het historisch hart van de stad. Een werkomgeving om van te dromen.”

  • Angelina van Heuven

    Frontoffice

    “Karel V is voor mij het pareltje van Utrecht: een unieke plek waar historie, gastvrijheid en klasse samenkomen. Als Front Office medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Geen dag is hetzelfde, en juist die afwisseling maakt het werk zo leuk. Samen met een sterk team werk ik elke dag aan een onvergetelijk verblijf.”

  • KOEN VAN DEN BERG

    Operations manager

    ”Karel V is een vrij platte organisatie waar een ieder welkom is en weinig hiërarchie heerst. Voor de schermen strak en chique, achter de schermen plezier en saamhorigheid. Daarnaast is het bijzondere aan Grand Hotel Karel V dat het standalone hotel is. Dit geeft enorm veel vrijheid. Alles; vanaf het begin tot het eind wordt binnen de muren van dit hotel bedacht en uitgevoerd. ”

  • BETTY PIEPOT

    Human Resources

    ”Mijn ambitie was altijd om betrokken te worden bij een pre-opening van een hotel en deze kans heb ik bij Karel V gekregen in 1999.”

ONTDEK KAREL V